Met 20% korting naar het Nationale Warmtecongres

'Europese subsidies en samenwerking in de warmteketen'

Op 26 november vindt het Nationale Warmtecongres plaats. Het congres is al zes jaar hét nationale platform voor de sector. Er komen specialisten bij elkaar van alle betrokken partijen in de warmte en energie. Als expert in warmte en energieprojecten, is Balance partner van het Nationale Warmtecongres 2015. Wij mogen daarom onze relaties 20% korting op toegangskaarten aanbieden.

Het programma

Welke financiering past het beste bij mijn (warmte)project? En hoe selecteer ik de meest kansrijke subsidies? Vanuit Balance geven Wim Voogd, business consultant Energie, en Joost Holleman, business consultant Financial Grants & Energy, met pakkende cases en interactieve sessies antwoord op deze en meer vragen. Bekijk op de website van het Warmtecongres het gehele programma.

Aanmelden met 20% korting

Relaties van Balance kunnen met 20% korting naar het warmtecongres. Om hier gebruik van te maken, kunt u zich aanmelden via de website van het Warmtecongres. Voer de code “Balance15” in en uw korting wordt automatisch verrekend. Voor vragen kunt u contact op nemen met commercieel manager Sander Aukema.

DEEL DEZE PAGINA