Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst door websites die u bezoekt. Websites gebruiken cookies om gebruikers te helpen efficiënt te navigeren en om bepaalde functies uit te voeren. Cookies die nodig zijn om de website goed te laten functioneren, mogen zonder uw toestemming worden geplaatst. Alle andere cookies moeten worden goedgekeurd voordat ze in de browser kunnen worden ingesteld.

U kunt uw toestemming voor het gebruik van cookies op elk moment wijzigen op onze pagina Privacybeleid.

Strictly Necessary cookies 

Cookie key  Domain  Path  Cookie type  Expiration  Description 
_hjTLDTest  .balance.nl  /  First-party  Session  Wanneer het Hotjar-script wordt uitgevoerd, proberen we het meest algemene cookiepad te bepalen dat we moeten gebruiken, in plaats van de hostnaam van de pagina. Dit wordt gedaan zodat cookies kunnen worden gedeeld tussen subdomeinen (indien van toepassing). Om dit te bepalen, proberen we de _hjTLDTest-cookie op te slaan voor verschillende URL-substringalternatieven totdat het niet lukt. Na deze controle wordt de cookie verwijderd. 
_hjFirstSeen  .balance.nl  /  First-party  30 minutes  De cookie is zo ingesteld dat Hotjar het begin van de reis van de gebruiker kan volgen voor een totaal aantal sessies. Het bevat geen identificeerbare informatie. 
_hjAbsolute 

SessionIn 

Progress 

.balance.nl  /  First-party  30 minutes  De cookie is zo ingesteld dat Hotjar het begin van de reis van de gebruiker kan volgen voor een totaal aantal sessies. Het bevat geen identificeerbare informatie. 

Performance cookies 

Cookie key  Domain  Path  Cookie type  Expiration  Description 
_ga  .balance.nl  /  First-party  2 years  Deze cookienaam is gekoppeld aan Google Universal Analytics – wat een belangrijke update is van de meer algemeen gebruikte analyseservice van Google. Deze cookie wordt gebruikt om unieke gebruikers te onderscheiden door een willekeurig gegenereerd nummer toe te wijzen als klant-ID. Het is opgenomen in elk paginaverzoek op een site en wordt gebruikt om bezoekers-, sessie- en campagnegegevens te berekenen voor de analyserapporten van de site. 
_gid  .balance.nl  /  First-party  1 day  Deze cookie wordt geplaatst door Google Analytics. Het slaat een unieke waarde op voor elke bezochte pagina en werkt deze bij en wordt gebruikt om paginaweergaven te tellen en bij te houden. 
_gat_UA-1903146-68  .balance.nl  /  First-party  1 minute  Dit is een patroontype-cookie ingesteld door Google Analytics, waarbij het patroonelement in de naam het unieke identiteitsnummer bevat van het account of de website waarop het betrekking heeft. Het is een variatie op de _gat-cookie die wordt gebruikt om de hoeveelheid gegevens die Google registreert op websites met veel verkeer te beperken. 
 _hjid  .balance.nl  /  First-party  1 year  Hotjar-koekje. Deze cookie wordt geplaatst wanneer de klant voor het eerst op een pagina met het Hotjar-script belandt. Het wordt gebruikt om de willekeurige gebruikers-ID, uniek voor die site, in de browser vast te houden. Dit zorgt ervoor dat het gedrag bij volgende bezoeken aan dezelfde site wordt toegeschreven aan dezelfde gebruikers-ID.

Targeting cookies 5 

Cookie key  Domain  Path  Cookie type  Expiration  Description 
_fbp  .balance.nl  /  First-party  3 months  Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders 
fr  .facebook 

.com 

 

/  Third-party  3 months  Bevat de unieke combinatie van een browser en een gebruiker-ID, die wordt gebruikt voor gerichte advertenties. 
YSC  .youtube 

.com 

/  Third-party  Session  Deze cookie wordt door YouTube ingesteld om weergaven van ingesloten video’s bij te houden. 
VISITOR_INFO1_LIVE  .youtube 

.com 

/  Third-party  6 months  Deze cookie wordt door YouTube ingesteld om gebruikersvoorkeuren bij te houden voor YouTube-video’s die in sites zijn ingesloten; het kan ook bepalen of de websitebezoeker de nieuwe of oude versie van de YouTube-interface gebruikt. 
IDE  .doubleclick 

.net 

 

/  Third-party  1 year  Deze cookie wordt ingesteld door Doubleclick en voert informatie uit over hoe de eindgebruiker de website gebruikt en over eventuele advertenties die de eindgebruiker heeft gezien voordat hij de genoemde website bezocht. 

Je hebt het recht ons te verzoeken om jouw gegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen of te laten weten dat u gebruik wilt maken van uw recht op beperking van de verwerking en overdraagbaarheid van jouw gegevens. Ook kun je verzet aan tekenen tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Als je ons toestemming hebt gegeven voor de verwerking van jouw persoonsgegevens, kun je deze toestemming intrekken. Een verzoek kun je richten aan:

Balance – Ervaring Op Projectbasis B.V.
Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam
E: communicatie@balance.nl
T:+31 206763993

Wij reageren binnen 4 weken op jouw verzoek. Indien je geen marketing correspondentie meer wenst te ontvangen, kun je in de desbetreffende correspondentie je hiervoor afmelden door gebruik te maken van de ‘afmeld knop’ onderaan de correspondentie. Indien je klachten hebt, horen we dat graag, zodat we je verder kunnen helpen en, zo nodig onze dienstverlening/werkprocessen kunnen aanpassen/verbeteren. Wij willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Is er sprake van een (vermoeden van) een datalek, bijvoorbeeld verlies of ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens, laat het ons dan direct weten via bovenstaande contactgegevens.

Wijzigingen Privacy en Cookie beleid

Het kan zijn dat wij ons privacy- en cookie beleid van tijd tot tijd wijzigen en up to date maken. Wij zullen deze wijzigingen met jou communiceren door publicatie hiervan op onze website. Voor de meest recente versie van ons privacy en cookie beleid dien je derhalve de website te raadplegen.

Vragen

Heb je na het lezen van deze privacy- en cookie verklaring nog vragen over de bescherming van jouw persoonsgegevens? Neem dan contact op met onze functionaris gegevensbescherming via de hieronder genoemde contactgegevens.

Balance-logo

Bas van der Leij
E: basvanderleij@balance.nl
T: 0206763993

Laatste update: april 2021

Begin met typen en druk op enter om te zoeken