Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van

Certificaten Kwaliteit, Veiligheid en Duurzaamheid

CERTIFICATEN

Balance blijft zicht continu ontwikkelen om te voldoen aan alle eisen en we volgen de wet- en regelgeving op de voet. Zo dragen we bij aan een toekomstbestendig Nederland en waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening. De focus ligt hierbij op het leveren van hoge kwaliteit diensten, het vergroten van het veiligheidsbewustzijn en verdere verduurzaming van onze bedrijfsactiviteiten.

CO2-Prestatieladder certificaat

Balance heeft de ambitie om actief bij te dragen aan een duurzamere samenleving, daarom is besloten om het CO2-Prestatieladder certificaat te behalen. Dit certificaat wordt tevens steeds vaker gevraagd bij projecten en laat zien dat zowel Balance als haar klanten een toekomstbestendig Nederland belangrijk vinden. Wij hebben in juni 2022 onze CO2 trede 5 certificaat behaald!

Bekijk hier het CO2-Prestatieladder certificaat >

NEN 4400-1

Wij vinden het belangrijk om transparant en op basis van vertrouwen zaken te doen met onze klanten en opdrachtnemers. Met het NEN 4400-1 certificaat voegen wij daad bij woord.

Bekijk hier de verklaring van registratie >

Veiligheidsladder

Balance staat voor grote en veelzijdige uitdagingen om Nederland toekomstbestendiger te maken. Weten wat er van je verwacht wordt en hoe je gezond en veilig samenwerkt met anderen is daarbij van groot belang. Balance heeft daarom veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We willen dat onze eigen medewerkers, bezoekers en personen die werkzaamheden uit naam van Balance uitvoeren, gezond en veilig kunnen werken.

Bekijk hier de certificering voor trede 3 van de veiligheidsladder >

ISO 9001:2015

Bij Balance hechten wij waarde aan continue verbetering. Een goed kwaliteitsmanagementsysteem helpt daarbij. Onze ISO certificering is een van de bewijzen dat wij onze processen goed op orde hebben en daardoor kwaliteit kunnen bieden.

Bekijk hier het ISO 9001 certificaat >

balance-kantoor
licht

Onze uitstoot staat gelijk aan

vliegtuig

241 retourtjes van en naar New York

experts

569 personen die een jaar lang ademhalen

kantoren

Een jaar gas en energie voor 89 huishoudens

Begin met typen en druk op enter om te zoeken