Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van

Het nieuwe polderen vraagt om moed

Artikel

Het nieuwe polderen vraagt moed

28 augustus 2020

Integraal samenwerken vraagt om moed

Balance haar kijk op het toekomstbestendig maken van projecten is holistisch. Oplossingsrichtingen liggen niet alleen in de technische sfeer, maar vragen om aanpassingsvermogen en wendbaarheid. De snel gaande ontwikkelingen in de markt, vragen om een volgend niveau van samenwerking binnen ons programma- en projectmanagement. Denk aan o.a. veranderingen op gebied van klimaat, openbare ruimte, mobiliteit en technologie, die allen impact hebben op onze samenleving.

Ons inziens gaat het vooral om het samenbrengen van partners en stakeholders in synergie oplossingen met een integrale samenwerking. Door nieuwe visies binnen projecten uit te nodigen, worden partij-overstijgende belangen sneller duidelijk en kunnen perspectieven en ambities verenigend worden. Het vraagt moed om het ‘echte’ gesprek te voeren over ambities, kennis en zorgen; vooraf, onderweg en achteraf. Dit draagt bij aan efficiency, enthousiasme, draagvlak en een groter onderling vertrouwen tijdens het proces. Het resultaat; een gezamenlijk duurzaam projectresultaat, waar alle partijen trots op kunnen zijn. Balance heeft deze ambitie, om hiermee Nederland toekomstbestendiger te maken.

Wil je meer lezen? Vanuit één van onze practicegebieden Water, werden wij vanuit bovenstaande visie geïnterviewd door het Financieel Dagblad. Wij hopen dat dit verdere inspiratie biedt in de manier van kijken naar de actuele wereld van projectmanagement. Wij staan altijd open om het dialoog hierover samen aan te gaan. Wij wensen je veel leesplezier toe.

Gepubliceerd in het Financieele Dagblad 2020 : Bekijk hier

Begin met typen en druk op enter om te zoeken