Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van

Experts in integraal projectmanagement

Met meer dan 150+ experts werken we samen aan het toekomstbestendiger maken van Nederland. Dit doen wij op het gebied van Energietransitie, Gebiedsontwikkeling, Mobiliteit & Infrastructuur en Water.

ONZE MINDSET

Met energie,
focus en aandacht
werken aan projecten
in de fysieke leefomgeving.

Balance is een grote partij in de markt van projectmanagementbureaus met al jarenlang een duidelijke focus op grootschalige civiele infraprojecten. Hierdoor kunnen we onze Balancers de meest aansprekende rollen en projecten bieden. Het uitgebreide kennisnetwerk dat Balance biedt zorgt ervoor dat alle Balancers snel toegang hebben tot kennis en kunde die nodig is om te ontwikkelen en daarmee een waardevoller bijdrage te kunnen leveren aan zowel de klant als fysieke leefomgeving.

Waarom Nederland toekomstbestendiger maken?

Interne visie

Bij Balance heerst de intrinsieke motivatie van collega’s om ons land en onze planeet te redden. Mensen sluiten zich daar graag bij aan om mee te helpen.

Balance is de ontwikkelaar en begeleider van carrières binnen de Energietransitie, Gebiedsontwikkeling, Mobiliteit & infrastructuur en Waterveiligheid.

Waarom wij aan projecten willen werken

Externe visie

Onze overheid ziet waterveiligheid, energietransitie en gebiedsontwikkeling (de bewoonbaarheid van Nederland) als toekomstbestendige factoren.

De oplevering van onze projecten zorgt voor meer kennis, ontwikkeling en ontwikkelde gebieden in Nederland. Deze factoren bieden Nederland wat het nodig heeft om in de toekomst bewoonbaar te zijn.

Balance zet de norm in duurzaam resultaat door te werken met

Balance-kernwaarde-energie

Energie

We worden herkend in de markt als echte aanpakkers.

Balance-kernwaarde-focus

Focus

We nemen in ons werk initiatief en verantwoordelijkheid.

Balance-kernwaarde-aandacht

Aandacht

We leggen sterke verbindingen tussen beleid en realisatie.

KENNISONTWIKKELING ALS KERN

Kennisontwikkeling vormt de kern van onze visie. Op diverse manieren delen we kennis in bestaande en nieuwe netwerken. We organiseren events en hebben de Balance Academy opgezet voor trainings- en coachingsprogramma’s op maat. Vakgroepen vormen het hart van onze organisatie. Projectconsultants met dezelfde expertise delen de nieuwste methodes, best practices en ervaringen met elkaar. Bij elk project is een vakgroep betrokken om inhoudelijk de juiste oplossing te bieden.

Learning & Development

​​​​​​​Leren en ontwikkelen hoeft niet per definitie een training te zijn. Soms doe je juist de meest waardevolle inzichten op tijdens een gesprek met je collega, lezen van een artikel/ blog, het bekijken van een filmpje of het luisteren van een podcast etc.

Met onze online leerplatform (Balance Academy) krijgen alle Balancers toegang tot content die speciaal voor de persoonlijke en ontwikkeling en groei is bedoeld.

Expertisebijeenkomsten

Onze expertiseteams organiseren regelmatig expertisebijeenkomsten. Tijdens deze sessies delen zij op verschillende wijze kennis met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van projectlocaties, houden van debatten of het volgen van trainingen. 

Traineeship

Bij Balance krijg je de mogelijkheid en de ruimte om je in de volle breedte te ontwikkelen. In drie weken doorloop je een programma waarin je de basis van het ‘werken in projecten’ in de fysieke leefomgeving leert. Daarna ga je onder begeleiding van 1 van onze professionals aan de slag. Geïnteresseerd geraakt? Leer er hier meer over.

Career Program

Het Balance Career Program is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een leuke mix van training in hardskills en softskills. In drie weken doorloop je een programma waarin je verschillende aspecten van de functie zal behandelen waarbij de rode draad is: voldoende kennis en kunde opdoen van planning op projecten in de fysieke leefomgeving zodat je ingezet kan worden op projecten bij Balance’ opdrachtgevers.

mensen-balance

Balance deelt graag kennis!

Wil jij deel zijn van ons netwerk en leren hoe je kan bijdragen aan het toekomstbestendiger maken van Nederland? 

Begin met typen en druk op enter om te zoeken