Experts in integraal projectmanagement

Met meer dan 200 experts werken we samen aan het toekomstbestendiger maken van Nederland. Dit doen wij op het gebied van Energietransitie, Gebiedsontwikkeling, Mobiliteit & Infrastructuur en Water.

ONZE MINDSET

Met energie,
focus en aandacht
werken aan projecten
in de fysieke leefomgeving.

Balance is een grote partij in de markt van projectmanagementbureaus met al jarenlang een duidelijke focus op grootschalige civiele infraprojecten. Hierdoor kunnen we onze Balancers de meest aansprekende rollen en projecten bieden. Het uitgebreide kennisnetwerk dat Balance biedt zorgt ervoor dat alle Balancers snel toegang hebben tot kennis en kunde die nodig is om te ontwikkelen en daarmee een waardevoller bijdrage te kunnen leveren aan zowel de klant als fysieke leefomgeving.

licht

Balance in de cijfers

kantoren

> 10 tevreden klanten

experts

> 200 experts

ervaring

> 25 jaar ervaring

Onze visie

Wij maken Nederland toekomstbestendig

Samen met onze klanten, professionals en partners maken wij Nederland toekomstbestendiger. Dat doen we via een decentrale unit structuur die dicht op de markt ligt.

Samen met jou

Werken met energie, focus en aandacht

Door een integrale aanpak, willen wij samen met jou complexe projecten begeleiden naar een toekomstbestendiger Nederland.  We lopen zichtbaar voorop met advisering, professionalisering, interim- en productdienstverlening binnen de Energietransitie, Gebiedsontwikkeling, Mobiliteit & Infrastructuur en Water.

Balance zet de norm in duurzaam resultaat door te werken met

Balance-kernwaarde-energie

Energie

We worden herkend in de markt als echte aanpakkers.

Balance-kernwaarde-focus

Focus

We nemen in ons werk initiatief en verantwoordelijkheid.

Balance-kernwaarde-aandacht

Aandacht

We leggen sterke verbindingen tussen beleid en realisatie.

Kennisontwikkeling als kern

Kennisontwikkeling vormt de kern van onze visie. Op diverse manieren delen we kennis in bestaande en nieuwe netwerken. We organiseren events en hebben de Balance Academy opgezet voor trainings- en coachingsprogramma’s op maat. Vakgroepen vormen het hart van onze organisatie. Projectconsultants met dezelfde expertise delen de nieuwste methodes, best practices en ervaringen met elkaar. Bij elk project is een vakgroep betrokken om inhoudelijk de juiste oplossing te bieden.

mensen-balance

Balance groeit! Groei jij met ons mee?

Kom werken bij het leukste projectmanagement bureau van Nederland!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken