Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van

Gunning van de Gemeente Den Haag

Nieuwsbericht

Gunning van de Gemeente Den Haag

17 februari 2021

Gemeente Den Haag gunt Balance en TASK de aanbesteding Ingenieursdiensten detachering tijdelijk personeel

De gemeente Den Haag heeft een raamovereenkomst in de markt gezet voor de inhuur van verschillende projectmanagement rollen ten behoeve van de realisatie van inrichtings-, beheer- en onderhoudsprojecten in de openbare ruimte. Met succes hebben Balance en TASK zich ingeschreven voor Perceel 4 IPM. De komende twee jaar (met tweemaal een verlenging met telkens een periode van 1 jaar) zal de gemeente Den Haag verschillende IPM-rollen uitvragen via de raamovereenkomst die gegund is aan Balance en TASK.

Aan de hand van het zogeheten FIT-model voorzien Balance en TASK de gemeente Den Haag van een geschikte dienstverlening. Het FIT-model is een selectiemethodiek waarin we projectklimaat, persoonlijke eigenschappen, normen & waarden en randvoorwaarden (zoals reistijd) meenemen in de selectie van medewerkers. Zo ontstaat een goede FIT tussen onze opdrachtgever gemeente Den Haag en onze werknemers!

gunning-gemeente-den-haag

Meer informatie? Neem dan contact op met

Sander Vanhoutte

Begin met typen en druk op enter om te zoeken