Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van

Balance verhuizing

Artikel

Balance verhuist naar Utrecht

16 december 2021

Auteur: Hanneke Bosschieter, Manager Organisatieontwikkeling

Balance maakt samen met collega’s, partners en opdrachtgevers Nederland toekomstbestendiger. Met energie, focus en aandacht werken we samen aan een zichtbare en blijvende verandering van de fysieke leefomgeving. Om als werkgever impact te blijven maken en de ambities van onze collega’s waar te maken spelen we in op veranderingen in de markt. Wij zijn ervan overtuigd dat ons nieuwe kantoorpand op de Secoya campus in Utrecht goed aansluit bij het nieuwe werken en een plek is waar collega’s hun ambities kunnen waarmaken. Het is een prettige en centraal gelegen werkomgeving die verbinding en duurzaamheid uitstraalt. Met trots kunnen we zeggen dat we vanaf 3 januari 2022 in Utrecht gevestigd zullen zijn.

balance_collage

In verbinding met onze klanten, collega’s, leveranciers en volgers

Na een voorbereidingstraject van ongeveer een jaar is 3 januari 2022 het moment om de deuren te openen in ons nieuwe kantoorpand, Secoya in Utrecht. Als manager organisatieontwikkeling ben ik nauw betrokken geweest bij het verhuisproces. Een leuke en spannende periode met een grote diversiteit aan acties. Variërend van het contacteren van de makelaar, tot het neerzetten van een werkplekconcept dat passend is bij onze identiteit, het actief betrekken van collega’s en het informeren van onze klanten en leveranciers. Wij vinden het belangrijk om in verbinding te staan met onze klanten, collega’s, leveranciers en volgers; daarom geven we via dit schrijven graag een inkijkje in het verhuisproces. Ik kijk er enorm naar uit om het glas te kunnen heffen; op het nieuwe jaar en op het nieuwe pand.

Een gezonde samenwerking in de markt

Balance en TASK opereren als twee aparte labels onder de holding InterConsulting Group – ICG. Met het oog op de aflopende huurovereenkomsten van zowel Balance als TASK in december 2021, de wens voor een gezonde samenwerking in de markt en het borgen van de continuïteit, kwaliteit & professionaliteit achten we het gezamenlijk verhuizen naar een ander kantoorpand als een logische stap. Na een zorgvuldige analyse is locatie Utrecht begin 2021 als meest kansrijk beoordeeld, met name gezien de centrale ligging voor onze werknemers en klanten.

Vele handen maken licht werk

Afgelopen periode hebben we nauw samengewerkt met een makelaar en werkplekadviseurs. Dit om ons goed te laten adviseren over het aanbod op de Utrechtse markt, passende werkplekconcepten en het bijbehorend projectmanagement rondom een verhuizing. Een verhuizing begint vaak bij opruimen, geen hobby van de meeste mensen – zo ook niet van ons. Maar vele handen maken licht werk en dat bleek ook echt. Er is dagen- en wekenlang door de teams verantwoordelijkheid genomen om het kantoor leeg te maken. Soms enigszins gefrustreerd door de grote verzameling van spullen, maar veelal met lol onderling!

secoya_collage_1

De wensen en behoeften van Balancers

Iets waar ik trots op ben is dat de wensen en behoeften van collega’s hoog in het vaandel stonden tijdens het verhuisproces. Alle collega’s binnen Balance hebben een enquête ontvangen om de verschillende wensen te analyseren. Daarnaast zijn verschillende functiegroepen geïnterviewd en heeft een werkgroep adviezen voor onder andere de inrichting gepresenteerd aan de directie.

Naast de flexibele (concentratie)werkplekken en vergaderruimtes zijn er (in)formele ontmoetingsplekken, is er een brainstormruimte, zijn er belruimtes beschikbaar en is er een ‘huiskamer’ waar de trouwe darters een pijltje kunnen gooien.

secoya_collage_2

Wij zijn ervan overtuigd dat de Secoya campus een mooie nieuwe werkomgeving biedt. De gehele maand december wordt met verschillende leveranciers hard gewerkt op onze etage in Secoya. Allemaal zodat we vanaf 3 januari 2022 onze collega’s en klanten kunnen verwelkomen met (ook een belangrijke wens) goede koffie!

Vanaf 3 januari 2022 zijn we te vinden op:

Papendorpseweg 97
Gebouw B – Etage 4
3528 BJ  Utrecht

Wil jij ook deel uitmaken van het Balance team en werken aan een zichtbare verandering van de fysieke leefomgeving? Bekijk dan eens onze werkenbij site en de vacatures. Hopelijk kunnen we jou ook verwelkomen in ons nieuwe pand.

Vragen? Neem contact met ons op

jaap-van-den-broek

Jaap van den Broek

Recruiter | PCM
Een portretfoto van Balance-recruiter Erik Versteeg met water wazig op de achtergrond.

Erik Versteeg

Recruiter | IPB

Begin met typen en druk op enter om te zoeken