Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van

Gunning SROK-PPB Rijkswaterstaat

Nieuwsbericht

Gunning SROK-PPB Rijkswaterstaat

17 juni 2021

Balance en TASK hebben samen met partners Sweco en Twynstra Gudde de Samenwerkingsraamovereenkomst Project- en Procesbeheersing (SROK-PPB) van Rijkswaterstaat gegund gekregen!

Onder deze SROK vraagt Rijkswaterstaat de komende jaren nadere overeenkomsten uit voor project- en contractbeheersing van haar projecten. Samen met onze partners gaan we Rijkswaterstaat helpen om Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar houden.

Rijkswaterstaat staat voor een grote (vervangings)opgave waardoor een transitie in de samenwerking met de markt noodzakelijk is. De “winkel” is gewoon open. Hierdoor is nauwe samenwerking in de keten essentieel en zullen we met elkaar innovatief moeten zijn. Wij zijn blij dat we in deze SROK mee kunnen doen in de transitie naar deze nieuwe generatie samenwerking. Rijkswaterstaat kan op ons rekenen!

raamovereenkomst-rok

Meer informatie? Neem dan contact op met ons

Begin met typen en druk op enter om te zoeken