Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Publicatie: De bypass van Utrecht Centraal…

"Betere projecten voor een betere wereld"

Consultant Marco Buijnsters publiceerde afgelopen week een artikel in het vernieuwde Cobouw magazine, waarin hij zijn visie op de problemen rond treinknooppunt Utrecht Centraal in duidelijke woorden neerzet. Hoe komt het dat Utrecht Centraal bij een paar tegenslagen gelijk plat ligt? En hoe kunnen we dat oplossen? Marco Buijnsters trekt de vergelijking met andere grote steden en komt zo met een oplossing. Benieuwd naar zijn idee?

Lees het hele artikel of neem contact op met Marco om ideeën uit te wisselen


Hudson Summercourse: Talent Management in één dag

“Medewerkers ontwikkelen of tóch nieuw talent werven?”

In de zomermaanden organiseert onze zusterorganisatie Hudson de Summercourse: “Talent Management in één dag”. In deze summercourse deelt Hudson kennis en ervaringen. Daarnaast krijgt u inzicht in de verschillende tools voor het werven, selecteren, behouden en ontwikkelen van uw medewerkers. De aanpak van Hudson is interactief en informatief, waarbij theorie aangevuld wordt met praktische oefeningen.

Na afloop van deze dag kunt u Talent Management op een effectieve manier in uw organisatie inzetten en zo uw talenten succesvol managen. Bent of kent u een leidinggevende of HR medewerker die in één dag de kennis en vaardigheden op wilt doen om het maximale uit zijn of haar medewerkers te halen? Dan bent u van harte uitgenodigd. De summercourse zal plaatsvinden op 1 juli in Amsterdam en 18 augustus in Rotterdam.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Bekijk de website


Balance tekent raamovereenkomst Projectbeheersing Rijkswaterstaat

"Raamcontractant op drie percelen!"

Balance heeft recent de raamovereenkomst Projectbeheersing getekend met Rijkswaterstaat. Op de drie percelen: multidisciplinair, planningsmanagement en financieel management, zijn we de komende twee jaar raamcontractant. In elk van deze percelen gooiden we hoge ogen met de kwaliteit van ons aanbod.

“Een prestatie waar we écht trots op mogen zijn, zeker als je kijkt naar de grote concurrentie!”, waren de woorden van algemeen directeur Arjen Schutte. Rijkswaterstaat wil in de toekomst minder specialisten inhuren op individuele basis. Om die reden worden er resultaatafspraken gemaakt voor complete projecten en producten. Balance is raamcontractant in deze innovatieve overeenkomst, waarbij we aanvragen vanuit alle afdelingen door het hele land kunnen verwachten. Een aanbesteding die volledig aansluit bij het hart van onze dienstverlening. We kijken uit naar de mooie projecten die hier uit voortkomen.

Neem voor meer informatie over de overeenkomst of over projectbeheersing contact op met Ed van der Heijde.


Assetmanagement groeit uit zijn jasje

"Wat staat ons te wachten?"

Tijdens het Congres Beheer en Onderhoud op 23 maart j.l. werd er reeds gediscussieerd over de positie én verschuiving van assetmanagement. In lijn met deze discussie publiceerden consultant Dieter de Vroomen van Balance en ingenieur Onno de Ruiter van Sweco het artikel Assetmanagement groeit uit zijn jasje. Hierin delen ze beide, vanuit hun eigen vakgebied, een visie op de drie belangrijkste ontwikkelingen omtrent assetmanagement.

Het is nog niet duidelijk hoe de ontwikkelingen precies invloed zullen hebben op de organisatie van assetmanagement. Wel is het belangrijk je bewust te zijn van de veranderingen en de impact. Meer weten of doorpraten? Lees het artikel of neem contact op met Dieter de Vroomen.


9 juni Praktijkseminar: Duurzaamheidsambities & assetmanagement

“Wat is duurzaam assetmanagement?”

Op 9 juni a.s. organiseert het netwerk voor Publiek-Private-Samenwerkingen (PPS) het praktijkseminar: “Duurzaamheidsambities waarmaken met assetmanagement”. Samen met adviesbureau Compris zal Balance invulling geven aan dit seminar.

Hoe kan je als organisatie assetmanagement verder implementeren en professionaliseren en tegelijk de transitie maken naar een duurzame organisatie? Zijn dat twee verschillende trajecten of kunnen ze elkaar juist versterken? Consultant Dieter de Vroomen zal zijn visie delen op deze en andere vraagstukken.

Het seminar is gratis te bezoeken voor bestuurders, adviseurs, sectorhoofden en projectmanagers die bezig zijn met verander trajecten. Mail Dieter de Vroomen voor meer informatie of bekijk het volledige programma en meld u aan


DEEL DEZE PAGINA