Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Als risicosessies nu eens leuk konden zijn…

“Laten we nog even de risico’s in kaart brengen”

Door je bewust te zijn van de risico’s binnen een project kan je maatregelingen treffen om je project zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Maar het in kaart brengen van deze risico’s is vaak een langdradig en saai proces. Stel dat je juist met korte energieke sessies, een actueel en compleet dossier kan opleveren? Dat zou toch heerlijk zijn? Consultants Dieter de Vroomen en Harry Steenwijk publiceerden een column op Cobouw.nl waarin zij hun toekomstvisie over risicosessies delen.

Meer weten? Lees de column of neem contact op met Dieter of Harry.


Publicatie: Betalen wij straks de rekening?

“We hebben een mix van energiebronnen nodig!”

De duurzaamheidsambitie van 14% in 2020 is volgens consultant Joost Holleman een onmogelijke opgave. Zeker als we in Nederland enkel blijven inzetten op windenergie. Dat besef is er sinds kort ook bij de overheid denkt Joost. In zijn column beschrijft hij het gevolg. Wat voor invloed heeft dit op bedrijven, overheden en consumenten? En welke oplossingen zijn er?

Lees de column en deel jouw visie of vragen met Joost Holleman.


Hudson Summercourse: geslaagde bijeenkomst!

"Een leerzame en inspirerende dag"

Afgelopen vrijdag 1 juli vond de eerste “Hudson Summercourse: Talentmanagement in één dag” plaats op ons kantoor in Amsterdam. Acht enthousiaste HR-managers namen deel aan deze dag vol kennisdeling, inzichten en interactie. Er werd volop gediscussieerd over hoe men tooling kan inzetten en toepassen in de eigen organisaties om zo het beste uit hun medewerkers te halen.  De summercourse vindt nog twee keer plaats. Op donderdag 18 augustus in Rotterdam en op vrijdag 26 augustus in Amsterdam.

Wil jij ook nog deelnemen aan deze dag? Op www.nl.hudson.com/summercourse kun je jezelf inschrijven en vind je meer informatie. 

 


Publicatie: De bypass van Utrecht Centraal…

"Betere projecten voor een betere wereld"

Consultant Marco Buijnsters publiceerde afgelopen week een artikel in het vernieuwde Cobouw magazine, waarin hij zijn visie op de problemen rond treinknooppunt Utrecht Centraal in duidelijke woorden neerzet. Hoe komt het dat Utrecht Centraal bij een paar tegenslagen gelijk plat ligt? En hoe kunnen we dat oplossen? Marco Buijnsters trekt de vergelijking met andere grote steden en komt zo met een oplossing. Benieuwd naar zijn idee?

Lees het hele artikel of neem contact op met Marco om ideeën uit te wisselen


Hudson Summercourse: Talent Management in één dag

“Medewerkers ontwikkelen of tóch nieuw talent werven?”

In de zomermaanden organiseert onze zusterorganisatie Hudson de Summercourse: “Talent Management in één dag”. In deze summercourse deelt Hudson kennis en ervaringen. Daarnaast krijgt u inzicht in de verschillende tools voor het werven, selecteren, behouden en ontwikkelen van uw medewerkers. De aanpak van Hudson is interactief en informatief, waarbij theorie aangevuld wordt met praktische oefeningen.

Na afloop van deze dag kunt u Talent Management op een effectieve manier in uw organisatie inzetten en zo uw talenten succesvol managen. Bent of kent u een leidinggevende of HR medewerker die in één dag de kennis en vaardigheden op wilt doen om het maximale uit zijn of haar medewerkers te halen? Dan bent u van harte uitgenodigd. De summercourse zal plaatsvinden op 1 juli in Amsterdam en 18 augustus in Rotterdam.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Bekijk de website


DEEL DEZE PAGINA