Actueel

Het laatste nieuws van Balance

Met relatiekorting naar de conferentie Beheer & Onderhoud

Alle belangrijke spelers uit de infrastructuur zijn aanwezig

Assetmanagement is voor organisaties van grote toegevoegde waarde. Iedereen is zich daarvan wel bewust. Maar hoe ga je om met het creëren van draagvlak en hoe kun je assetmanagement versneld invoeren? Dat zijn maar een paar van de onderwerpen die centraal staan tijdens de Nationale Conferentie Beheer & Onderhoud op 23 en 24 maart in het Postillion Hotel Utrecht te Bunnik.

Alle belangrijke spelers uit de infrastructuur zijn aanwezig. Assetmanagement expert Dieter de Vroomen verzorgt samen met Onno de Ruijter van Grontmij een presentatie waarin zij hun praktijkinzichten delen.

Korting voor relaties
We mogen onze relaties 20% korting aanbieden op de entreeprijs. Heeft u interesse? Laat het weten aan Ed van der Heijde.


Omvangrijke raamovereenkomst met HHNK

Als expertises bij elkaar komen

Afgelopen maand hebben we een handtekening gezet onder een driejarige, omvangrijke raamovereenkomst met Hoogheemraadschap Hollands NoorderKwartier (HHNK).

De komende jaren zal Balance het Hoogheemraadschap voorzien van advies om het subsidieproces, de administratie en de aanvragen in te gaan richten. Onze subsidie- en water-experts combineren hun expertise om het Hoogheemraadschap zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Voor meer informatie kun je terecht bij Monique Van der Voort of Jaap Peelen.


Ondertekening van de overeenkomst door Alex Bartels namens HHNK en Arjen Schutte namens Balance 


Gemeenten en particulieren die samen bouwen

Hoe pak je dat aan?

Binnen gebiedsontwikkeling wordt continu gezocht naar manieren om steden en dorpen levendig en economisch vitaal te maken of te houden. Zelfbouw is daarbij een belangrijk thema: particulieren die zelf invulling geven aan de gebiedsontwikkeling. Het is een kunst om dit op een efficiënte manier te regisseren.

Het expertteam van Balance verzorgde onder meer het projectmanagement van de grootste zelfbouwwijk in Nederland: het Homeruskwartier in Almere Poort. De nieuwste inzichten en onze aanpak op het gebied van zelfbouw, verwoordde Business Consultant Arne Swart in een nieuwe, heldere brochure.

Wilt u meer weten over zelfbouw? Neem contact op met Arne.


‘Een interview doe je er niet even bij’

Het interview is te leren

Aanbestedingen worden tegenwoordig steeds groter uitgevraagd. Een interview is vaak een vast onderdeel van de beoordeling. Dit betekent nieuwe zorgen voor de inschrijver: interviews, dialoogrondes, verificatiegesprekken. Hoe bereidt een sleutelfunctionaris zich hierop voor?

Een interview blijft lastig, maar een aantal valkuilen zijn te voorkomen volgens trainer en coach Marc Beets. In zijn column ‘Sleutelfunctionaris doet het interview er niet even bij’ praat hij je graag bij over de valkuilen en de successen.


Benjamin Button in projecten

Beginnen met champagne!

Wat als je een project achterstevoren doorloopt? Expert inkoop- en contractmanagement Eelco Nap stelt het zich voor en schreef er een geestige column over. Lees hier: ‘Benjamin Button in projecten’.

Wil je meer weten over contractmanagement? Neem dan contact op met Eelco.


DEEL DEZE PAGINA