Subsidies

Subsidiemanagement van aanvraag tot audit

Full service subsidieadviseur

De experts van Balance begeleiden bij alle aspecten van subsidiemanagement. Van de subsidieaanvraag tot en met de financiële afwikkeling. Balance onderscheidt zich als full service subsidieadviseur met een Europees partnernetwerk. Onze opdrachtgevers (multinationals, middelgrote bedrijven, overheden en startups) zijn ambitieus en vooruitstrevend, waarbij innovatie en duurzaamheid een grote rol spelen.

Nationale en internationale regelingen stimuleren innovatie, investeringen en duurzame initiatieven in de vorm van subsidies, fiscale voordelen en andere financiële prikkels. Profiteren van deze stimuli is niet altijd makkelijk. Ons team van subsidiespecialisten helpt onze opdrachtgevers bij het realiseren van hun projecten. Daarbij hanteren we een praktische aanpak gericht op de langere termijn. We beschikken over specialistische kennis op het gebied van subsidies voor innovatie, IT, verduurzaming en scholing van werknemers.

Subsidies
Het Klimaatakkoord en Subsidies

Onze methodes

De onderstaande afbeelding is de door ons gehanteerde methode voor projectidentificatie, haalbaarheid en uitvoering. Daarnaast heeft Balance onder meer de SDE-tool ontwikkeld. Hiermee breng je gemakkelijk en vrijblijvend de subsidie voor zonnepanelen in kaart.

Subsidies stappenplan werkwijze
Methodiek projectidentificatie, haalbaarheid en uitvoering

Subsidie aanvragen kan al erg lastig zijn, maar het traject daarna is een volgende horde die genomen moet worden. Verschillende voorwaarden moeten worden nageleefd, wijzigingen toegelicht en dit moet tijdig worden gemeld. Bij meerdere lopende subsidieprojecten in een organisatie dienen de regels met betrekking tot staatssteun en/of juridische beperkingen in acht te worden genomen. Door onze opdrachtgever te ontzorgen en al deze zaken te beheren en vooraf goed in te richten kan Balance zorgen voor succes aan de start van het project maar vooral ook een goede afsluiting aan het eind van een project!

Wat doen onze adviseurs?

Met ruim 25 jaar ervaring in het aanvragen en afhandelen van subsidies in zowel Nederland als daarbuiten is Balance uitstekend in staat om al uw subsidieprocessen te beheren; van aanvraag tot audit. Zo maakt Balance van subsidiemanagement een goedlopend, praktisch en kostenefficiënt proces voor jouw organisatie.

Ons team heeft ruime ervaring met specifieke vraagstukken waaronder haalbaarheidsstudies, de inrichting van het subsidiebeheer, subsidierecht, compliance en natuurlijk de subsidieaanvraag zelf. Samen brengen we inzicht in de kansen op subsidies en andere financiële voordelen. We bepalen hoe dit zo rendabel mogelijk kan en welke stappen nodig zijn om de opbrengsten vanuit het subsidietraject te optimaliseren.

Meer informatie?

John Schäffers
T. 020 676 3993
E. johnschäffers@balance.nl

Bekijk hieronder onze projecten binnen subsidies.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

omgevingsmanagement-woonwijk-soesterbergEnergie