Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van

Subsidies

Samen met Palladio, TASK en Primaned Projectadvies vormen wij EIFFEL Projects. Een sterk collectief in subsidiemanagement en -advies.

Full service subsidieadviseur

Met ruim 25 jaar ervaring in het aanvragen en afhandelen van subsidies in zowel Nederland als daarbuiten is Balance uitstekend in staat om u met vrijwel al u subsidievraagstukken te helpen. Balance onderscheidt zich als full service subsidieadviseur met een Europees partnernetwerk. Onze opdrachtgevers (van klein tot groot MKB tot aan multinationals maar ook overheden) zijn ambitieus en vooruitstrevend, waarbij innovatie en duurzaamheid een grote rol spelen.

Ons team heeft ruime ervaring met specifieke vraagstukken waaronder subsidiescans, haalbaarheidsstudies, de inrichting van het subsidiebeheer, subsidierecht, compliance en natuurlijk de subsidieaanvraag zelf. Onze dienstverlening eindigt niet na het indienen van de subsidieaanvraag. Zo helpen we ook bij het identificeren van nieuwe subsidiemogelijkheden en bieden we ondersteuning bij het voldoen aan de administratieve verplichtingen na ontvangst van een beschikking.

Subsidies

Startups, het MKB, multinationals en decentrale overheden; bijna iedereen kan aanspraak maken op subsidies. Er zijn honderden subsidiekansen binnen Nederland en Europa. De meeste rondom duurzaamheid, innovatie, arbeidsmarkt en internationale groei of een combinatie hiervan. Zie hiernaast een indicatie van de regelingen die we verzorgen.

Balance subsidies

SDEtool.nl

De SDE++ subsidie is een regeling die een belangrijke bijdrage levert aan het verduurzamen van Nederland. Deze breed opgezette regeling subsidieert projecten die bijdragen aan het duurzaam opwekken van energie en het reduceren van de CO2-uitstoot. De subsidie kan oplopen tot meerdere miljoenen maar ook kleinere projecten komen in aanmerking. We hebben de eerste tool in Nederland ontwikkeld waarmee voor alle 125 subcategorieën de te ontvangen subsidie kan worden berekend. Op SDEtool.nl kunt u bereken voor hoeveel subsidie uw project in aanmerking kan komen.

Balancesubsidies.nl

Ons subsidieteam heeft een eigen website. Op deze website is meer te vinden over de subsidies en relevante ontwikkelingen in het subsidielandschap. Voor meer informatie of om contact op te nemen, kijk op balancesubsidies.nl.

Meer informatie?

John Schäffers
T. 020 676 3993
E. johnschäffers@balance.nl

Bekijk hieronder onze projecten binnen subsidies.

licht

Bekijk onze andere expertise gebieden

Energietransitie
Gebiedsontwikkeling
Omgevingsmanagement

Projectmanagement
Asset-informatiemanagement
Contractmanagement

Tendermanagement
Integrale projectbeheersing
Visual consultancy 

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

omgevingsmanagement-woonwijk-soesterbergEnergie