Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Business Unit Manager

Udo

Udo Veenstra

Ik ben werkzaam binnen de Unit Project- en Contractmanagement (PCM). De unit PCM bestaat uit een grote groep professionals die afhankelijk van kennis en kunde samenwerken in de teams Contract- Project- of Assetmanagement. Gezamenlijk met de teamleiders, resource managers en business managers mag ik dagelijks leiding geven aan deze unit.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Al onze projecten spelen zich af in de fysieke leefomgeving. Enerzijds richten wij ons op de vervangings- en renovatie-opgaves van Rijkswaterstaat. Anderzijds houden wij ons bezig met projecten die Nederland beschermen tegen hoog water en dragen wij bij aan de energietransitie. Daarmee staan wij voor een toekomstbestendig Nederland.

Mijn bijdrage daarin is om onze opdrachtgever elke keer weer te verrassen met de visie en inzichten van onze collega’s; deuren openen en collega’s een podium geven om kennis te delen. Op deze wijze draag ik bij aan een toekomstbesteding Nederland.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Met veel plezier ga ik dagelijks aan het werk. Ik ben blij met Balance als werkgever omdat ik hier de ruimte en de vrijheid krijg om op mijn eigen wijze invulling te geven aan mijn vak. Balance stelt mij in de gelegenheid om opdrachtgever, opdrachtnemer en kennisdrager bij elkaar aan tafel te zetten om best practices te delen en om gezamenlijk kennis te ontwikkelen. En dat verbinden, dat is nou net een van mijn grootste talenten.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken