In

Business Controller

Portretfoto van Business Manager Sander Swart met water wazig op de achtergrond en een spiegelgebouw links van hem.

Sander Swart

Vanuit Finance & Control faciliteer ik mijn collega’s, opdrachtgevers en leveranciers door het efficiënt en accuraat inrichten van onze financiële administratie. We monitoren en anticiperen op financiële risico’s, leveren stuurinformatie aan de interne organisatie en adviseren interne stakeholders op het gebied van risico’s en kansen in de bedrijfsvoering.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger? 
Finance & Control faciliteert de collega’s in een accurate en efficiënte financiële administratie, hierdoor kunnen zij hun aandacht en energie besteden aan de projecten bij onze opdrachtgevers. Daarnaast zorgen stuurinformatie, financiële analyses en advies aan onze interne stakeholders ervoor dat onze dienstverlening en bedrijfsvoering blijven innoveren zodat de potentie van de organisatie optimaal wordt benut.

Waarom heb ik voor Balance gekozen? 
Ik heb voor Balance gekozen vanwege de drive en energie in het bedrijf. Een ieder werkt met passie samen aan het toekomstbestendiger maken van Nederland, vanuit zijn of haar eigen expertise. De bereidheid om naar elkaar te luisteren, elkaar te helpen en samen een resultaat neer te zetten is karakteristiek voor Balance. Hierdoor wordt persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd en blijven we onze dienstverlening innoveren.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken