In

Rinaldo Schoonderwoerd

Ik werk binnen de expertise Project- en Contractmanagement bij Balance.

Ik heb verschillende opdrachten gedaan voor een variatie aan opdrachtgevers. Zo heb ik voor de Gemeente Utrecht aan de binnenstedelijke infrastructuur gewerkt. Voor Alliander heb ik aan het ontwerp en de realisatie van telecomprojecten en energieproject op de verbinding Amstelveen-Aalsmeer gewerkt.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Door niet in onmogelijkheden te denken maar in oplossingen. Zorgen voor verbindend leiderschap tussen kennis, proces en de mens waarbij samenwerking en kennisdeling leidt tot blijvende resultaten. Energiek, leergierig, open mindset, ervaring en plezier zijn kwaliteiten die hierbij de bouwstenen zijn.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Binnen Balance is er geen ruimte voor (foute) ego’s maar des te meer ruimte voor elkaar. Door het delen van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor ontwikkeling van het bedrijf en de daaraan gekoppelde resultaten geeft een gevoel van trots. Werken aan mooie projecten, kennisontwikkeling, kennisdeling en plezier zijn een viertal factoren die hierbij de basis vormen. Het voor elkaar klaarstaan geeft een gevoel van ’thuiskomen’, een ‘familiegevoel’.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken