In

Renate Aigner

Bij balance werk ik binnen de expertise Omgevingsmanagement. 

Tot op heden heb ik bij Balance aan de volgende projecten gewerkt: N23 Westfrisiaweg, herinrichting Soestdijkseplein, Noordwestelijke Hoofdroute 3 en Entree en Fietsenstalling Kijkduin, ontwikkeling European Hyperloop Center, dijkverbeteringen Kortsteekterweg te Alphen a/d Rijn, Zwet- en Groote Blankaartpolder en de Zuid Schalkwijkerweg.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Ik houd ervan om projecten en omgevingen aan elkaar te verbinden. Door tijdige, open en duidelijke communicatie wil ik de realisatie van een project voor beide kanten soepel laten verlopen. Ik ben jurist van oorsprong en heb veel in politiek bestuurlijke omgevingen gewerkt. Dat vraagt natuurlijk om de nodige kennis en ervaring. Daarnaast ben ik ook gewoon moeder, dochter en (buur)vrouw. Ook ik word geconfronteerd met ontwikkelingen in mijn directe omgeving. Doordat ik beide werelden kan combineren ben ik goed in staat om mij in beide kanten te verplaatsen en deze dichter bij elkaar te brengen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik hou van uitdagingen, dynamiek, leren, het ontmoeten van mensen en een goede balans werk-privé. Door het kunnen doen van verschillende opdrachten voor diverse opdrachtgevers heb ik de mogelijkheid om veel te leren en voldoende afwisseling en uitdaging. Je krijgt bij Balance de nodige vrijheid, flexibiliteit en interne mogelijkheden om je te ontwikkelen zoals je dat wil. Ik ga iedere dag met passie en energie naar mijn werk, terwijl ik ook mijn rol als moeder kan vervullen zoals ik dat wil.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken