Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Otto van den Berg

Ik werk binnen de expertises Energietransitie en Omgevingsmanagement op verschillende projecten. 

Binnen Energietransitie werk ik op verschillende projecten. Denk aan de functie ambtenaar bij de BUCH-gemeenten met de focus op Klimaatadaptatie, maar ook op de projecten Transitie Visie Warmte (TVW) en Regionale Energiestrategie (RES). Vanuit Balance voor de gemeente Amsterdam werk ik aan het project RES Windmolens als Omgevingsmanager. 

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Ik maak Nederland toekomstbestendig door als resultaatgerichte project- en beleidsmanager met helikopterview en reflectievermogen te werken, die vanuit een brede benadering vormgeeft aan het proces. Daarbij ben ik iemand die partners betrekt, aanspreekt en ondersteunt, draagvlak creëert, knopen doorhakt en bij problemen altijd blijft kijken naar mogelijkheden tot oplossingen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Balance streeft naar vernieuwing en progressie, traint zijn medewerkers in vaardigheden en draagt zorg dat zij bij zijn in de laatste ontwikkelingen. Er is binnen de organisatie een gelijkwaardige en coachende sfeer. Daarom heb ik voor Balance gekozen. 

Begin met typen en druk op enter om te zoeken