Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Nick Bliekendaal

Ik ben werkzaam binnen de vakgroep Projectbeheersing. Momenteel werkzaam Ingenieurs bureau bij de Gemeente Amsterdam. Binnen die expertise heb ik verder (mee)gewerkt aan verschillende opdrachten in de railsector.

Een greep uit de railopdrachten zijn o.a. de spoorverdubbeling Amsterdam-Utrecht Heavy rail (RIB/ProRail), Rijn-Gouwelijn Oost- en West Light rail en Merwede Lingelijn Light Train voor de provincie Zuid-Holland. Tot slot heb ik ook meegewerkt aan de Uithoflijn Light Rail voor de bestuursregio Utrecht.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik maak Nederland toekomstbestendiger door mee te werken aan projecten waarbij verduurzaming, vergroening en leefbaarheid centraal staan.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik ben ruim 25 jaar geleden bij een juist startende Balance begonnen vanwege de uitdagende projecten. Daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt van.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken