Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Kevin Albregt

Bij Balance werk ik binnen de expertise Gebiedsontwikkeling. Binnen dit vakgebied werk ik aan een diverse portefeuille van opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Van een klein binnenstedelijk woningbouwproject tot een grote centrumontwikkeling en alles wat daartussen zit. Van het sluiten van contracten, het opzetten van vastgoed- en grondexploitaties of het voeren van algemeen project- en procesmanagement.

Momenteel werk ik onder andere in opdracht van de gemeente Velsen aan de centrumontwikkeling IJmuiden en in opdracht van de gemeente Krimpen aan den IJssel aan de herontwikkeling van een zorginstellingenterrein.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ons werk bepaalt mede hoe Nederland er de komende decennia uit gaat zien. Dat brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Geen kortzichtige besluiten, maar lange termijn visie. Ik pretendeer niet alle wijsheid in pacht te hebben, maar ik zie het als mijn taak om de mensen die dat wel hebben te faciliteren.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
De medewerkers worden als belangrijkste resource van deze organisatie gezien. Wij leveren mensenwerk. Dat werk wordt beter naarmate mensen in een omgeving werken waarin ze gewaardeerd en gestimuleerd worden. De werkgever is er voor de werknemer, niet andersom. Dat is de cultuur die Balance uitdraagt en waarmaakt.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken