Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Business Unit Manager

Portretfoto van Business Unit Manager John Schäffers met water wazig op de achtergrond.

John Schäffers

Als Business Unit Manager ben ik verantwoordelijk voor het team Subsidies binnen Balance. Daarin ondersteunen wij bedrijven en overheden bij het verkrijgen van gelden voor innovatieprojecten, duurzaamheid, energiebesparing en investeringen. Ook binnen Europa. Daarnaast vervul ik de rol van Contractmanager op de projecten die Balance uitvoert voor Rijkswaterstaat.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Het leukst vind ik het om complexe projecten samen met collega’s en de klant tot een goed eindresultaat te brengen. Daarin ligt mijn kracht – in het vinden van een win-win oplossing, pragmatisch, positief gedreven en een scherp inzicht en overzicht van prioriteiten om tot het einddoel te komen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik werk al 14 jaar met veel plezier bij Balance en word altijd goed ondersteund via sparring, support en vriendschap van collega’s. Dat maakt dat ik graag naar kantoor kom!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken