In

Ingmar van Wees

Ik ben actief op het gebied van projectbeheersing, veelal in de rol van Manager Projectbeheersing (MPB) volgens het zogenaamde IPM-model, of als adviseur projectbeheersing.

Ik heb aan vele projecten gewerkt voor Provincies Zuid- en Noord-Holland, en momenteel voor gemeente Amsterdam. Daar werk ik bijvoorbeeld aan de projecten Groot Onderhoud Driemond, Herinrichting Weesperzijde, Eerste Oosterparkstraat, Eerste van Swindenstraat en het Gaasperplas.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Hoewel ik inmiddels ruime ervaring heb opgedaan in de projectbeheersing, beschouw ik mezelf als een generalist en werk ik met een open blik. Dit helpt mij bij te dragen aan de stevige ambities in het fysieke domein van mijn huidige opdrachtgever (gemeente Amsterdam), op het gebied van circulariteit, rainproof maken en de energietransitie.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Balance biedt mij geweldige opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Tegelijkertijd werk ik met veel plezier met mijn Balance collega’s aan diverse thema’s die actueel zijn binnen het vakgebied van integrale projectbeheersing. Een prettige combinatie die mij al vele jaren aan Balance bindt!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken