In

Hilde Eijkelkamp

Ik ben werkzaam binnen de expertise projectmanagement. Ik werk in die rol al een aantal jaar aan het project ‘Herinrichting Terminal 1’ op Schiphol. Verder heb ik een rol als projectsecretaris op een project bij Provincie Noord-Holland: ‘Opwaardering Nieuwe Bennebroekerweg

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
In mijn werk houd ik ervan duurzame relaties op te bouwen, investeren in de mensen in het team en op het project. Ik ben ervan overtuigd dat met duurzame relaties duurzame resultaten worden gecreëerd. Tegelijkertijd is er in focussen op materiaalgebruik, hergebruik van materialen en het minimaliseren van de hoeveelheid afval tijdens bouwprojecten nog veel te winnen. Ik zou me hier graag meer in gaan verdiepen in mijn werk.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Balance biedt de kans om je vrij te ontwikkelen in de richting die jij interessant vind. Je kan er ontdekken wat een bepaalde functie in een projectteam inhoudt en of het iets voor jou is. Daarnaast is de organisatie, ondanks de omvang ervan, vrij plat en is iedereen makkelijk te benaderen. Samen met het feit dat er ruimte is voor gezelligheid en het leren kennen van collega’s, heeft dit ervoor gezorgd dat ik drie jaar geleden bij Balance tekende.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken