In

Hilde Eijkelkamp

Ik ben bij Balance 3,5 jaar werkzaam binnen de expertise projectmanagement. Vanuit deze expertise ben ik 3,5 jaar geleden begonnen als faseringsmanager op het project Herinrichting Terminal 1 op Schiphol. Sindsdien heb ik op dit project verschillende functies gehad, van het hands-on uitvoeren van een project tot meewerken aan een Europese aanbesteding. Hiernaast heb ik als project secretaris op het project Opwaardering Nieuwe Bennebroekerweg voor de Provincie Noord-Holland gewerkt.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Toekomstbestendigheid zit voor mij in het creëren van duurzame relaties. Ik geloof dat het succes van een project voor een groot deel afhangt van de manier waarop de samenwerking tussen de verschillende actoren op het project wordt ervaren. Als die elkaar écht leren kennen en elkaar daardoor begrijpen, creëer je daarmee een project waar iedereen achter staat. Als het project een positieve impact heeft op alle betrokkenen, heeft het een positieve impact op de maatschappij en daarmee wordt het project toekomstbestendig en robuust. Investeren in de samenwerking en het opbouwen van relaties is dan in mijn functie essentieel

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Toen ik bij Balance ging werken was ik net afgestudeerd aan de master Construction Management and Engineering. Ik had veel geleerd over projectmanagement, maar het werkveld vanuit die studie is enorm groot. Ik was vooral op zoek naar een bedrijf waarbij ik een kijkje kon krijgen in de keuken van verschillende organisaties en verschillende functies kon uitproberen. Daarnaast voelde de platte structuur bij Balance, waarbij je gewoon naar de directeur kan toelopen om iets te vragen, voor mij heel prettig. Tot slot was ook de sociale component voor mij belangrijk: leuke borrels, een gave wintersport en andere ludieke activiteiten trokken mijn aandacht.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken