Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Hannah van Meurs

Ik werk als projectmanager in de Gebiedsontwikkeling met projecten in Weesp via de gemeente Amsterdam.

Hiervoor werkzaam bij onderhoudsprojecten op Schiphol, meerjarenprogramma kadermuren bij de gemeente Den Haag en A4 Haaglanden/A4 Burgerveen bij Rijkswaterstaat.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
In de projecten waar ik nu in werk zetten we ons als gemeente in om de grote vraag naar woningen aan te pakken. Hierin zorgen we dat verschillende doelgroepen een plek kunnen vinden in Weesp. Daarbij hebben we een blik op de toekomst, en vragen we ons of het op een duurzame manier gebouwd kan worden. Welke materialen worden er gebruikt en kunnen we het aantal parkeerplekken reduceren en deelmobiliteit stimuleren?

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Bij Balance heb ik de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers en in verschillende projecten te werken waardoor ik mijzelf blijf ontwikkelen. Met mijn niet tastbare achtergrond als antropoloog kan ik werkzaam zijn in een tastbare omgeving.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken