In

Franka Weel

Ik werk bij Balance als Kwaliteitsmanager. Ik ben verantwoordelijk voor kwaliteitsmanagement binnen Balance in de breedste zin van het woord. Daarnaast lever ik mijn bijdrage aan de invulling van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vanuit Balance. 

In mijn rol als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor een aantal certificaten binnen Balance. Denk aan de ISO 9001:2015, de veiligheidsladder, en ook de CO2-prestatieladder. Hiermee laten we zien dat Balance de ambitie heeft om actief bij te dragen aan een duurzamere samenleving. 

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Ik draag bij aan de toekomstbestendigheid van Nederland door mijn rol en betrokkenheid bij de duurzaamheidsinitiatieven van Balance. Zo begeleid en adviseer ik op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid door onder andere de organisatie bewust te maken van duurzaam opereren en het implementeren van duurzaamheidsinitiatieven. Zo zorg ik ervoor dat Balance haar duurzaamheid vergroot en de organisatie zo de rest van Nederland toekomstbestendig kan blijven maken.  

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Bij de kennismaking met Balance viel de open en sociale cultuur me gelijk op, daardoor voelde ik me er gelijk thuis. Ik vond het erg prettig dat er, met concrete ideeën, direct meegedacht werd over mijn toekomst waardoor ik me “gezien” voelde. Daarnaast is Balance een leergierige organisatie. Dat past heel goed bij mij. 

In de eerste twee jaar bij Balance heb ik gewerkt als consultant en viel ik onder de unit Projectbeheersing en Contractmanagement. Op regelmatige basis komt het team samen of vindt er een digitale bijeenkomst plaats waarin informatie over het team en de organisatie wordt gedeeld, er wordt door consultants verteld over opdrachten en er wordt gericht kennis gedeeld. Hierdoor leer je collega’s kennen in jouw expertisegebied en kun je op laagdrempelige wijze ook sparren met collega’s. Daarnaast bevordert dit de binding met Balance en is dit een absolute meerwaarde. 

Begin met typen en druk op enter om te zoeken