Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Elja Beld

Ik ben werkzaam binnen de expertise Omgevingsmanagement en ben vooral geïnteresseerd in natte en droge infrastructuur.

Ik heb gewerkt aan de opwaardering van de N34, groot onderhoud boordvoorzieningen Kanaal Almelo-De Haandrik en het groot onderhoud van de rijkswegen in Oost-Nederland.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik omschrijf mijn werkwijze als ‘samen resultaten halen op een georganiseerde manier’. Ik streef naar het maken van weloverwogen keuzes. Ik zorg voor een zorgvuldig proces waarbij de juiste mensen aan tafel zitten, de verschillende belangen inzichtelijk worden gemaakt, afspraken goed worden geborgd en keuzes uitlegbaar zijn. Vertrouwen is voor mij belangrijk om mijn werk te kunnen doen. Doordat ik makkelijk contact maak met mensen kom ik in gesprek. Dat is het begin van een mooi eindresultaat!

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik zocht een bedrijf waarbij o.a. omgevingsmanagement een belangrijke pijler is en waarbij er professioneel gewerkt wordt aan verbetering van het vak én de mensen die er werkzaam zijn. Dat werd dus Balance. Een professionele club met mensen die goede dingen willen doen, daar herken ik mezelf in. De sfeer binnen Balance is informeel en verbinding met collega’s is daarbij ook belangrijk.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken