Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Diederick Jacobs

Ik ben werkzaam binnen expertise Energietransitie. Op dit moment werk ik op een aantal projecten. Ik fungeer als regisseur bij het project warmte Duin- en Bollenstreek in opdracht van Holland Rijnland. Daarnaast ben ik projectmedewerker Stadsregie bij de Gemeente Amsterdam.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik maak Nederland toekomstbestendiger door mijn pragmatische aanpak. Ik weeg alle voors en tegens tegen elkaar af bij het maken van beslissingen. Door middel van mijn empathisch vermogen, zorg ik ervoor dat alle partijen meegenomen worden in het besluitvormingsproces. Hierdoor voelen alle partijen zich betrokken en ontstaat er een gezamenlijk perspectief voor toekomstbestendige oplossingen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Bij Balance krijg ik de mogelijkheid om mijzelf breed te oriënteren op het gebied van de energietransitie. Zo kan ik mijzelf snel ontplooien op de verschillende thema’s die betrekking hebben op de energietransitie. Balance biedt mij verder aandacht en begeleiding tijdens mijn ontwikkeling. Ik krijg naast persoonlijke begeleiding, de kans om veel te leren van andere collega’s en om trainingen te volgen. Dit stelt mij in staat om een mooi groeipad te bewandelen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken