Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Chris van Put

Ik ben zowel werkzaam binnen de expertise Projectbeheersing als Energietransitie. Ik heb een breed scala aan projecten gedaan.

Zo heb ik aan bruggen, dijken, (vaar)wegen en viaducten bij Rijkswaterstaat gewerkt, provincie en waterschappen, hoogspanningsverbindingen en stations bij Tennet en Croon Wolter Dros, baanverlichting en terminals bij Schiphol, gaswin-installaties bij de Nam, sporen bij ProRail en marineschepen bij de Rijkswerf.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Ik ben altijd heel nieuwsgierig en probeer daarnaast, in interactie met anderen, dwarsverbanden tussen verschillende disciplines te leggen. Privé woon ik sinds 2019 in een, in eigen beheer, duurzaam gebouwd, gasloos huis met bio-based materialen, passieve en actieve zonne-energie en circulaire materialen. Daarnaast ben ik betrokken bij een lokale energiecoöperatie en Energiecoach. Zuinig omgaan met grondstoffen is uiteraard vanzelfsprekend!

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Binnen Balance heb je de mogelijkheid jezelf breed te ontwikkelen bij uiteenlopende opdrachtgevers. Met de informele collega’s maak je makkelijk contact waardoor werken bij Balance voelt als een warm bad. Daarnaast is dit heel prettig in zowel de persoonlijke contacten alsook dat je makkelijk iemand aanschiet voor kennis over een specifieke klant of opdracht.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken