Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Cathrien Doornbos

Ik werk binnen de expertise Integrale Projectbeheersing als projectbeheerser en -coördinator binnen grote (infrastructurele) projecten.

Projecten waar ik aan heb gewerkt zijn met name in de rail te vinden; de aanleg van de HSL-zuid voor Rijkswaterstaat, de aanleg van de Hanzelijn voor Tennet en de bouw van diverse stations.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Door niet in onmogelijkheden te denken maar in oplossingen. Zorgen voor verbindend leiderschap tussen kennis, proces en de mens waarbij samenwerking en kennisdeling leidt tot blijvende resultaten. Energiek, leergierig, open mindset, ervaring en plezier zijn kwaliteiten die hierbij de bouwstenen zijn.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Binnen Balance is er geen ruimte voor (foute) ego’s maar des te meer ruimte voor elkaar. Door het delen van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor ontwikkeling van het bedrijf en de daaraan gekoppelde resultaten geeft een gevoel van trots. Werken aan mooie projecten, kennisontwikkeling, kennisdeling en plezier zijn een viertal factoren die hierbij de basis vormen. Het voor elkaar klaarstaan geeft een gevoel van ’thuiskomen’, een ‘familiegevoel’.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken