Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Alex ’t Hart

Ik werk binnen de expertise Integrale projectbeheersing en heb ruime ervaring op het gebied van ontwerp en realisatie van natte en droge infrastructurele werken, zoals bruggen, kadeconstructies, sluizen en wegen.

Die ervaring heb ik opgedaan bij o.a. provincie Noord-Holland (Zaanbrug), North Sea Port (vestiging Ørsted), Rijkswaterstaat (renovatie Kreekrakbrug, A15 MaVa), Ontwikkelingsbedrijf spoorzone Delft en provincie Zuid-Holland met projecten aan verschillende N-wegen (N470, N210, N220, N207).

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik opereer graag in uitdagende en complexe (overheids)projecten, waar samenwerking met stakeholders centraal staat en waarbij veel techniek en disciplines samenkomen. Vanuit mijn ervaring als o.a. projectleider en technisch manager, gebruik ik die integrale blik om de projecten waar ik aan werk optimaal te beheersen. Ik vind het belangrijk om daarbij anderen bij het werk te betrekken en de samenwerking binnen het team te zoeken.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Balance biedt mij de kans om aan uitdagende projecten te werken bij interessante opdrachtgevers. Daarbij kan ik mij vrij ontwikkelen binnen de verschillende expertisegroepen en is er binnen Balance veel ruimte voor eigen ontwikkeling en voor ontwikkeling van expertisegroepen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken