Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van

Magazine Gebiedsontwikkeling & energietransitie

Balance maakt Nederland toekomstbestendiger. Samen met jou.

Dit is de eerste uitgave van het Balance magazine Gebiedsontwikkeling & energietransitie. Deze speciale editie is tot stand gekomen door een samenwerking van Balance consultants die gespecialiseerd zijn in gebiedsontwikkeling en/of energietransitie. Dit heeft geleid tot een vakinhoudelijk blad met een divers aanbod aan artikelen. Balance consultant Carlinde Adriaanse vertelt hoe een groenplan saamhorigheid in een Amsterdamse wijk, die geplaagd is door een gevoel van onveiligheid, weer kan terugbrengen. Henry Staal prikkelt de lezer met vijf uitdagende stellingen over de energietransitie en hoogleraar Friso de Zeeuw gaat in op de rol van procesmanager in de gebiedsontwikkeling en de competenties die horen bij professionals in dit veld.

We hopen dat het magazine een inkijk geeft over de manieren waarop onze gebiedsontwikkeling & energietransitieprofessionals Nederland toekomstbestendiger maken. We wensen u veel leesplezier toe.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken