Aannemerij

Goede samenwerking leidt tot een sneller resultaat

licht

Filter per sector

Integraal werken is voor de experts van Balance Aannemerij steeds belangrijker. Het draait om een goede samenwerking, procesmatig werken en het contract volgen. Bouwen is meer dan techniek alleen. Geld wordt tegenwoordig verdiend met het managen van projecten. Niet de techniek en de relatie, maar het contract is hierin leidend. Nakomen van EMVI-beloften in de uitvoering en het opstellen en naleven van het ProjectManagementPlan (PMP) zijn daarin thema’s.

Samenwerking staat voor de sector Aannemerij centraal: zowel in de eigen organisatie als met de opdrachtgever. Een goede samenwerking leidt tot snellere successen. 

Versnellen en winst behalen

Projecten binnen de Aannemerij zijn meer dan enkel en alleen techniek. Projectmanagement vergt de juiste houding en het juiste gedrag. Dan kunnen we effectief samenwerken, projecten versnellen en winst behalen. De experts van Balance Aannemerij ondersteunen opdrachtgevers hierbij.

Aannemerij samen met opdrachtgever

De experts van Balance maken de opdrachtgever bewust van zijn verplichtingen en helpen hem zijn EMVI-beloften na te komen. We doen dit door hem ondersteuning te bieden in diverse projectprocessen.

De kracht van sector Aannemerij zit in het kennen van de opdrachtgevers. Balance werkt samen met onder andere: Rijkswaterstaat, Prorail, Schiphol, diverse provincies, gemeenten, Waterschappen, Tennet en Alliander. Binnen onze expertises vindt kennisoverdracht plaats tussen professionals die werkzaam zijn bij onze opdrachtgevers. Zo delen onze experts hun best practices. Ook ontwikkelt Balance samen met kennisinstituten zoals het CROW trainingen en cursussen op het gebied van Contractmanagement (UAV-GC, SCB), Oplevering en Overdracht (O&O).

Onderscheidend in flexibiliteit

De experts van Balance onderscheiden zich door flexibiliteit. Of je nu op fulltime of parttime basis een professional wilt inzetten; dit is mogelijk bij Balance. We werken samen op basis van inspanningsverplichting of resultaatsverplichting. Onze professionals werken op de locatie van opdrachtgevers of vanuit het kantoor van Balance. Onze experts zijn flexibel inzetbaar, ze werken voor één of meerdere opdrachtgevers tegelijkertijd en aan complete dan wel deelprojecten. Ook leveren zij een losse bijdrage aan aparte producten. 

Aansluitende expertises
Passend bij de sector Aannemerij

Meer informatie?

Neem contact op met
Udo Veenstra
T. 020 676 3993
E. udoveenstra@balance.nl

Projecten uit de praktijk

Project

EPC partnership

Meer lezen

Project

A16 Rotterdam

Meer lezen

Project

Amstel III transformatiegebied Amsterdam-Zuidoost

Meer lezen

Project

Bommenkaart; Explosieven WOII

Meer lezen

EPC partnership

A16 Rotterdam

Amstel III transformatiegebied Amsterdam-Zuidoost

Bommenkaart; Explosieven WOII

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

RijksoverheidWonen sector