Aannemerij

Goede samenwerking leidt tot een sneller resultaat

licht

Filter per sector

Integraal werken is voor de experts van Balance Aannemerij steeds belangrijker. Het draait om een goede samenwerking, procesmatig werken en het contract volgen. Bouwen is meer dan techniek alleen. Geld wordt tegenwoordig verdiend met het managen van projecten. Niet de techniek en de relatie, maar het contract is hierin leidend. Nakomen van EMVI-beloften in de uitvoering en het opstellen en naleven van het ProjectManagementPlan (PMP) zijn daarin thema’s.

Samenwerking staat voor de sector Aannemerij centraal: zowel in de eigen organisatie als met de opdrachtgever. Een goede samenwerking leidt tot snellere successen. 

Versnellen en winst behalen

Projecten binnen de Aannemerij zijn meer dan enkel en alleen techniek. Projectmanagement vergt de juiste houding en het juiste gedrag. Dan kunnen we effectief samenwerken, projecten versnellen en winst behalen. De experts van Balance Aannemerij ondersteunen opdrachtgevers hierbij.

Aannemerij samen met opdrachtgever

De experts van Balance maken de opdrachtgever bewust van zijn verplichtingen en helpen hem zijn EMVI-beloften na te komen. We doen dit door hem ondersteuning te bieden in diverse projectprocessen.

De kracht van sector Aannemerij zit in het kennen van de opdrachtgevers. Balance werkt samen met onder andere: Rijkswaterstaat, Prorail, Schiphol, diverse provincies, gemeenten, Waterschappen, Tennet en Alliander. Binnen onze expertises vindt kennisoverdracht plaats tussen professionals die werkzaam zijn bij onze opdrachtgevers. Zo delen onze experts hun best practices. Ook ontwikkelt Balance samen met kennisinstituten zoals het CROW trainingen en cursussen op het gebied van Contractmanagement (UAV-GC, SCB), Oplevering en Overdracht (O&O).

Onderscheidend in flexibiliteit

De experts van Balance onderscheiden zich door flexibiliteit. Of je nu op fulltime of parttime basis een professional wilt inzetten; dit is mogelijk bij Balance. We werken samen op basis van inspanningsverplichting of resultaatsverplichting. Onze professionals werken op de locatie van opdrachtgevers of vanuit het kantoor van Balance. Onze experts zijn flexibel inzetbaar, ze werken voor één of meerdere opdrachtgevers tegelijkertijd en aan complete dan wel deelprojecten. Ook leveren zij een losse bijdrage aan aparte producten. 

Aansluitende expertises | Passend bij de sector Aannemerij

Meer informatie?

Neem contact op met
Udo Veenstra
T. 020 676 3993
E. udoveenstra@balance.nl

Projecten uit de praktijk

Project

Klimaatakkoord Amsterdam

Balance onderzocht voor de Gemeente Amsterdam wat de beste warmtenet-oplossing is om de Weespertrekvaartbuurt van duurzame energie te voorzien.

Omdat er in de gemeente Amsterdam circa 200 gebiedsontwikkelingsprojecten lopen, is Balance ingeschakeld voor de coördinatie hiervan.

Meer lezen

Project

Warmtenetten in Soest en Soesterberg

Geen afhankelijkheid meer van fossiele brandstoffen

Een nieuwe snelweg bij Rotterdam om de bereikbaarheid en leefbaarheid te verbeteren. Vooraf is er onderzoek gedaan, daarna is het project door een intensieve samenwerking tot stand gekomen.

Meer lezen

Project

Woonbron

Woonbron is de woningcorporatie voor huurwoningen en bedrijfsruimtes in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht. De organisatie vroeg Balance om het programma Duurzaamheid te leiden.

Balance heeft gezorgd voor een heldere duurzaamheidsstrategie met daarbij aandacht voor de haalbaarheid en de betaalbaarheid van de transitie. In de praktijk heeft dit voor aardgasvrije projecten geleid.

Meer lezen

Klimaatakkoord Amsterdam

Warmtenetten in Soest en Soesterberg

Woonbron

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

RijksoverheidWonen sector