Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van

Stadsdeel Zuidoost in Amsterdam

Duurzaamheidscoördinator bij het stadsdeel Zuidoost

Klant: Gemeente Amsterdam

De duurzaamheidscoördinator

Balance vulde de rol Duurzaamheidscoördinator bij het stadsdeel Zuidoost in Amsterdam en zorgde daarbij voor het verbinden, aanjagen en verder helpen van initiatieven. Centraal stond het verbinden van initiatieven aan de beschikbare kennis (experts) en middelen (vaak subsidies) binnen de gemeente Amsterdam.

Balancer Koen de Jong zorgde als duurzaamheidscoördinator voor het verbinden, aanjagen en verder helpen van initiatieven. Het verbinden van allerlei initiatieven aan de beschikbare kennis en middelen is een primair deel van het werk. Zij worden gekoppeld aan experts en subsidieregelingen binnen de gemeente Amsterdam. De coördinator fungeert zo als kennis- en relatiemakelaar voor interne- en externe belanghebbenden in het gebied. Dit betekent dat initiatieven worden opgepakt, verder worden geholpen door ze te verbinden aan kennis & middelen en dat de duurzaamheidscoördinator weer uitstapt als het initiatief (beter) functioneert.

bijlmer-sportcentrum-foto-2
Bron: KCAP (c) Playtime

De duurzaamheidscoördinator ondersteunt het stadsdeelbestuur bij vragen, onder andere door het schrijven van annotaties. Hij zorgt ook voor de verbinding tussen het stadsdeel Zuidoost en experts binnen ruimte en duurzaamheid (R&D). Denk hierbij aan experts op het gebied van wind-, zon-, en warmtetechnieken.

Bekijk hieronder onze meest recente projecten

Ben je ook geïnteresseerd om op zo n project te werken?

Ben je ook geïnteresseerd om op zo n project te werken?

Onze vacatures:

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

ijsselmeerdijkGemeente-Amsterdam-energietransitie