Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van

Projectleider woningcorporatie Ressort Wonen

Klant: Woningcorporatie Ressort Wonen

Aardgasvrije woningen

Balance leverde een adviseur/senior projectleider warmtenet, die de belangen behartigde van woningcorporatie Ressort Wonen bij de aansluiting van panden in Rozenburg op een toekomstig warmtenet.

Ressort Wonen heeft de ambitie om haar woningen in Rotterdam Rozenburg aardgasvrij te maken met behulp van industriële restwarmte uit de Rotterdamse haven. In nauwe samenwerking met de gemeente Rotterdam, Warmtebedrijf Rotterdam en NetVerder zijn de mogelijkheid onderzocht om in de eerste fase ongeveer 650 woningen aan te sluiten op het warmtenet.

Balance leverde een adviseur/senior projectleider warmtenet, die de belangen behartigde van woningcorporatie Ressort Wonen bij de aansluiting van panden in Rozenburg op een toekomstig warmtenet. Hij werkte aan de bepaling van de warmtetarieven (BAK, vastrecht GJ-prijs). Verder bepaalde hij samen met de opdrachtgever de strategie over de samenwerking met projectpartners, het betrekken van de huurders en de uiteindelijke contractering met het warmtebedrijf.

Advies_energietransitie

Wil je meer weten, neem dan contact op met Henry Staal.

Bekijk hieronder onze meest recente projecten

Ben je ook geïnteresseerd om op zo n project te werken?

Ben je ook geïnteresseerd om op zo n project te werken?

Onze vacatures:

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

AdviesGemeente Amsterdam