Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van

Nieuwe energiesystemen

Klant: Gemeente Amsterdam

Een duurzaam elektriciteitsnet

Het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam ontfermt zich over de uitvoering van de energietransitie. In 2040 wil de gemeente namelijk aardgasvrij zijn en draaien op een duurzaam elektriciteitsnet.

We helpen de gemeente met het begeleiden van aanbestedingen voor nieuwe energiesystemen, het uitvoeren van technisch onderzoek en geven advies over geschikte energiesystemen per wijk of buurt. Ook begeleiden we een groot gesubsidieerd onderzoek waarin 12 partners een innovatief, inclusief smart grid systeem ontwikkelen voor Amsterdam Zuidoost. De resultaten mogen er zijn: een succesvolle concessieaanbesteding voor het energiesysteem in de wijk Overamstel (WAD-kwartier) en Strandeiland, een succesvol samenwerkend multi-partner consortium en technische adviezen over potentiële energiesystemen voor de gebieden Baaibuurt West en de K-buurt.

Gemeente-Amsterdam-energietransitie
Bron: Gemeente Amsterdam

Wil je meer weten, neem dan contact op met Henry Staal of Esther Jansen.

Bekijk hieronder onze meest recente projecten

Ben je ook geïnteresseerd om op zo n project te werken?

Ben je ook geïnteresseerd om op zo n project te werken?

Onze vacatures:

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

bijlmer-sportcentrum-foto-2Energietransitie