Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van

Adviseren Duurzaamheid Omgevingsdienst

Klant: Omgevingsdienst Midden-Holland

Duurzaamheid en energietransitie

Balance ondersteunde vanuit ‘de Omgevingsdienst Midden-Holland’ in vijf gemeenten bij hun taken rondom duurzaamheid en de energietransitie.

Belangrijke thema’s zijn energiearmoede en energiebesparing door bewoners en bedrijven. Daarbij zet de Omgevingsdienst in op het gelijk trekken van de uitvoering van deze thema’s. Door samenwerking kunnen de gemeenten meer bereiken met beperkte capaciteit. Andere aandachtspunten zijn de RES (Regionale Energiestrategie) Midden-Holland en klimaatadaptatie.

Balance vervulde vanuit deze opdracht ook de rol van ambassadeur van de gemeente Krimpenerwaard en die van projectleider van het Gouds Isolatieprogramma. Tevens zorgde Balance voor het opzetten van meerdere subsidieregelingen gericht op bewonersinitiatieven in de energietransitie.

Advies_energietransitie

Wil je meer weten, neem dan contact op met Floris van Hoof.

Bekijk hieronder onze meest recente projecten

Ben je ook geïnteresseerd om op zo n project te werken?

Ben je ook geïnteresseerd om op zo n project te werken?

Onze vacatures:

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Gemeente AmsterdamEnergietransitie