Meld je aan!VERSTUUR           

Inhouse dagen Balance Traineeship

Traineeship Advies + Projecten

Woensdag 12 april in Amsterdam   
D
onderdag 20 april in Rotterdam

We heten je van harte welkom op onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam. We willen graag kennismaken met jou en je een impressie geven van de sfeer, de uitgangspunten voor ons traineeship en… het magnifieke uitzicht van onze kantoren! 

Weet waar je aan begint  

We vinden het belangrijk dat jij weet wat je gaat leren en ervaren, wat voor types jouw potentiële collega’s zijn, waarom wij het beste projectmanagementbureau van Nederland willen worden en of het klikt. En andersom geldt dat we ook van jou willen horen wat jouw wensen, ambities en ideeën zijn: over jouw carrière en de uitdagingen waarover jij onze opdrachtgevers gaat adviseren. Het doel van ons traineeship is om een klein team startende consultants samen te stelen dat ambitieus is, elkaar aanvult, uitdaagt en vooral ook lol maakt. 

Wie ben jij?

Heb jij je Master met een focus op de fysieke leefomgeving bijna op zak? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden die ons traineeship jou kan bieden? Schrijf je dan in! We zoeken trainees die interesse hebben in management en projecten en die willen leren om te adviseren over het managen van complexe bouw-, water, energie- en infrastructuurprojecten in Nederland. Bekijk hier nog eens de vacature.

Details

Datum
12 april in Amsterdam
20 april in Rotterdam

Locatie Amsterdam
UP gebouw, 8e etage, Piet Heinkade 55 in Amsterdam

Locatie Rotterdam:
Westerlaan 20A in Rotterdam

Contact:
Rikkert van der Veer en Alexander van der Meulen via traineeship@balance.nl

Wat staat er op het programma?

De inhouse dag vindt plaats vanaf 13.00 uur op ons kantoor in Amsterdam of Rotterdam. Je maakt kennis met collega’s en management en krijgt alle informatie die je nodig hebt.

  • 13.00 uur: inloop
  • 13.15 uur: introductiegame en kennismaking (Cees Maaskant, directeur en Alexander van der Meulen, manager traineeship)
  • 14.30 uur: challenge: formuleer samen met je team een advies op een enerverende casus uit de praktijk
  • 16.30 uur: presentatie traineeprogramma + Q&A (Rikkert van der Veer, manager traineeship)
  • 17.00 uur: borrel en persoonlijk carrièreadvies

Ga naar het Balance Traineeship

 
 

Header_600x190-1b-black