Onze events

Kennis delen, waarde creëren

 
 

Interactie met de juiste mensen leidt tot nieuwe inzichten en frisse ideeën. En dat leidt weer tot persoonlijke ontwikkeling en innovatie. We organiseren daarom door het jaar heen momenten en evenementen om mensen samen te brengen.

Expertmeetings 

Meerdere keren per jaar komen projectconsultants met dezelfde expertise bij elkaar om de nieuwste methodieken, best practices en meer te delen. Zo brengen ze zichzelf én elkaar verder in het vak. 

Kennisbijeenkomsten
Om kennis te delen met diverse doelgroepen worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waar een thema centraal staat. Specialisten vertellen hier alles wat je moet weten over bijvoorbeeld 'Privacy' en 'Social Return on Investment'.  

Masterclass 
Een spreker die een zaal vol Balance opdrachtgevers en medewerkers moeiteloos meeneemt in zijn of haar verhaal. Met een borrel na om bij te komen en na te praten. Masters zijn bijvoorbeeld Jeroen Smit, Daan Roosegaarde, Adjiedj Bakas, Paul Rosenmöller, Pierre Bokma en Coen Verbraak.

Stageview 
4 zalen, 8 modules, 200 deelnemers. Tijdens Stageview worden de ontwikkelingen uit een specifiek vakgebied gepresenteerd en uitgediept. Maar ook de eigen rol daarin komt aan bod met modules voor adviesvaardigheden of leiderschapskwaliteiten. Het programma biedt volop gelegenheid om andere deelnemers te leren kennen en verse inzichten te delen of te toetsen. 

Exciting events
Een onverwachte ervaring delen, brengt mensen dichter bij elkaar. Met collega’s vliegen met roofvogels bijvoorbeeld. Of pokeren met Fatima Moreira de Melo. 
 

Bekijk het nieuwsarchief   

Deel wat je denkt

Een masterclass met Pierre Bokma en Coen Verbraak 

 
 

Kennismaken?