Missie & Kernwaarden

Blijvende waarde(n)

 
 

Onze kernwaarden

Waar we vanuit gaan, waar we onszelf op afrekenen en wat we verwachten. Onze kernwaarden maken ons herkenbaar. Voor elkaar en voor iedereen waar we mee samenwerken. 

Friendship 
We zoeken meer dan een klant-leverancier relatie. En meer dan een werkgever-werknemer relatie. We zoeken verbintenissen voor de lange termijn. Op basis van vertrouwen, resultaat en het plezierige besef dat beide partijen er baat bij hebben.

Wisdom 
Kennis krijgt zijn kracht in de praktijk, ervaring komt tot leven door inzicht en talent bewijst zich op de juiste plek. We zijn nooit alleen maar een doorgeefluik, we voegen iets toe zodat het meer waarde krijgt en voor ontwikkeling zorgt. Continu.

A sense of accomplishment 
Een blijvend resultaat - vaak met maatschappelijke relevantie - daar zien we trots naar om en daar werken we gericht naar toe. Ieder voor zich en vanuit eigen kracht, maar altijd met het gezamenlijk belang voor ogen. 

Excitement 
Een prettige mix van uitdaging, dynamiek en inspiratie zorgt voor de energie waarmee we het beste uit onszelf halen. En het beste uit onze opdrachtgevers en partners. Waar wij vervolgens weer nieuwe energie van krijgen. 

Tijdelijke projecten, blijvende resultaten 

Balance wil blijvende waarde creëren voor opdrachtgevers en projectconsultants. Door continu de beste mensen en de nieuwste inzichten bij elkaar te brengen, en de vertaalslag naar praktische en herhaalbare oplossingen te maken.

 
 

Kennismaken?

Ed van der Heijde
Directeur 
T +31(0)6 2322 9825

Contact