Disclaimer

 
 
 

Gebruik

Wij stellen de informatie op onze website met zorg en aandacht samen. Toch is het mogelijk dat de door ons gepubliceerde informatie onvolledig en/of onjuist is. Balance Ervaring op Projectbasis B.V. (KvK nr: 33269431) aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe - of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van de informatie op deze website.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Balance Ervaring op Projectbasis B.V. behoudt zich alle auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van www.balance.nl voor.

Gebruikers zijn welkom om de informatie op deze website te printen of te delen onder de voorwaarden dat de bron vermeld wordt en dat het gebruik voor persoonlijke – en niet-commerciële doeleinden is.  In alle andere gevallen, is de uitdrukkelijke, voorafgaande toestemming van Balance nodig om beeld danwel tekst te mogen reproduceren.

Hyperlinks naar websites van derden

Wij maken gebruik van hyperlinks naar websites van derden. Balance Ervaring op Projectbasis B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de aangeboden informatie op deze websites.