In

Directie

Portretfoto van Financieel Directeur Yke Bonenberg met water wazig op de achtergrond.

Yke Bonenberg

In mijn rol als CFO van InterConsulting Group draag ik bij aan de totstandkoming van de bedrijfsstrategie door relevante inzichten en financiële communicatie.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Als bestuur is het belangrijk om de sterke en zwakke punten binnen de groep te herkennen, zodat we in de gezamenlijkheid steeds beter worden. In de dagelijkse praktijk werk ik graag samen met mijn ICG collega’s, waarbij ik bewust kies voor de business kant van finance in plaats van de traditionele invulling. Zo dragen we samen met de supportteams elke dag weer bij aan het realiseren van de ICG ambitie, werken aan een toekomstbestendiger Nederland.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Samen met klanten, professionals en partners maakt ICG Nederland toekomstbestendig. Balance staat achter die visie. En dat is ook niet zo gek aangezien zij een van de labels is die onder ICG opereert. Balance heeft een talentvol Management Team waar ICG de komende jaren op verder kan bouwen. De professionals zijn sociaal betrokken en hebben een oprechte passie om een bijdrage te leveren aan de missie.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken