Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Wim Lones

Ik werk bij de expertise Energietransitie als projectadviseur. Dit jaar werk ik als procesadviseur energietransitie voor de Provincie Zuid-Holland en als adviseur in en voor de gemeenten Zaanstad en Haarlem.

In Zuid-Holland werk ik namens de provincie aan warmteprojecten in de regio Holland Rijnland en help ik gemeenten in die regio waar nodig bij het maken van hun TransitieVisie Warmte.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Als halve techneut (Technische Bedrijfskunde) ben ik ervan overtuigd dat we ook zonder aardgas een comfortabel leven kunnen leiden. Ik ben een professional met uitgebreide ervaring op het gebied van de energietransitie met als specialisatie warmtenetten. Ik ken alle ins-and-outs die komen kijken bij de ontwikkeling van een warmtenet en een warmtebedrijf.

Ik ben analytisch ingesteld en koppel technische ontwikkelingen aan bedrijfseconomisch inzicht. Verder ben ik gewend om samen te werken met diverse en verschillende stakeholders met elk hun eigen belangen. Met deze bijdrage maak ik Nederland toekomstbestendiger.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb een aantal jaren als ZZP-er aan prachtige warmteprojecten gewerkt en ben in 2019 in dienst getreden van Balance. Het is een bedrijf waar ik mijn ervaring breder kan inzetten en ontwikkelen met klanten die voor mij minder goed bereikbaar zijn. Balance is een bedrijf waarin de menselijke maat telt en waarbij er aandacht is voor de persoon achter de adviseur.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken