Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Thijs Janssen

Als contractadviseur ben ik werkzaam binnen de vakgroep contractmanagement met als opdrachtgevers voornamelijk provincies en Rijkswaterstaat.

Projecten waaraan ik gewerkt heb zijn onder andere de Vechtdalverbinding N340/N48 en N377 bij de Provincie Overijssel en Integraal Groot Onderhoud rijksweg A1 gedeelte Hengelo tot grens Duitsland bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland.

Op dit moment zet ik mij in bij Rijkswaterstaat te Utrecht binnen het onderzoeksprogramma Vervanging en Renovatie (V&R) waar ik me als contractadviseur voornamelijk bezig hou met diverse projecten stalen bruggen aangaande.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Door mijn bijdrage in het ​onderzoeksprogramma Vervanging en Renovatie zorg ik ervoor dat bruggen tijdig vervangen of gerenoveerd worden waardoor Nederland kan blijven rijden. Mijn bijdrage binnen de projecten bestaat onder andere uit het opstellen en controleren van documenten. Dit doe ik op een gedreven en accurate wijze waardoor de kwaliteit geborgd is.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
​​Ik heb voor Balance gekozen vanwege het grote netwerk dat ze hebben en de mogelijkheid om werkzaam te zijn in omvangrijke uitdagende projecten. Daarnaast wordt er ruime mogelijkheid geboden om je kennis uit te bereiden door middel van studies of bijeenkomsten en zijn er goede collegiale verhoudingen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken