In

Teun Smidt

Ik werk bij Balance binnen de expertise Energietransitie. Ik woon in Amsterdam en omschrijf mijzelf altijd als een beheerste voetbalfanaat met een onbeheerst groeiende platencollectie die de wereld een stukje duurzamer wil maken. Dit heb ik afgelopen vijf jaar bij Liander gedaan door mijn steentje bij te dragen aan de energietransitie.

Daarnaast heb ik vorig jaar mijn Master Bedrijfskunde afgerond. Ook hier kwam de energietransitie als thema voorbij tijdens mijn scriptie waarbij ik onderzoek naar verandermanagement heb gedaan.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Afgelopen jaren heb ik verschillende projecten beheerd die Nederland toekomstbestendiger hebben gemaakt. Zo was ik vanuit Liander het aanspreekpunt voor woningcorporaties, aannemers en gemeenten bij ‘Nul Op De Meter’ projecten of heb ik zonnecoöperaties geholpen met het verzwaren van hun aansluiting. Met als doel meer stroom terug te kunnen leveren aan het net. Met deze ervaring en mijn kennis van verandermanagement help ik Nederland toekomstbestendiger te maken.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Er zijn twee zaken die mij opvielen aan Balance. Ten eerste zijn Balancers echte aanpakkers. Ten tweede staat kennisontwikkeling centraal bij Balance. Volgens mij zijn dit ook precies de punten die van belang zijn om de energietransitie te laten slagen. Tijdens de gesprekken met Balance werd dit bevestigd waardoor de keuze om als Adviseur Energietransitie aan de slag te gaan, snel gemaakt was.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken