Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Stijn Hesse

Ik ben Trainee bij Balance, waarbij ik mij verdiep in het proces- en projectmanagement in de fysieke leefomgeving.

Voor de switch naar Balance heb ik bij een groot logistiek bedrijf interne processen geoptimaliseerd. In de loop van de tijd is mijn aandachtsveld verschoven naar civieltechnische projecten waarbij impact op samenleving en milieu centraal voor mij staan.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Toekomstbestendigheid begint bij een bij een stabiel klimaat. De afgelopen jaren zijn er wereldwijd stijgingen geweest van extreme weersomstandigheden met alle gevolgen van dien. Hoewel ik op persoonlijk vlak een steentje bijdraag om mijn CO2 uitstoot zo veel mogelijk te drukken, wil ik ook op professioneel vlak hier aan bijdragen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Balance focust zich op het toekomstbestendiger maken van de fysieke leefomgeving. Hoewel mijn achtergrond niet civieltechnisch is, maar werktuigbouwkundig, wilde ik mijn kennis van mijn vorige werkgever en passie voor bouw en infrastructuur laten samen komen in een functie die verbindend is. Maar ook een tastbaar product heeft en impact heeft op milieu en samenleving.

Toen ik voor het eerst contact opnam met Balance om mij te oriënteren werd ik gelijk warm ontvangen. Samen keken wij naar de mogelijkheden om met mijn achtergrond en ambitie een passende functie te vinden. Na een goede match te hebben gevonden in profiel en functie zijn de gesprekken fijn verlopen waarbij transparantie en eerlijkheid voor mij doorslaggevend waren.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken