Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Stijn Bekkers

Ik ben werkzaam binnen het team Energietransitie bij Balance. Daarin heb ik gewerkt aan verschillende projecten.

Ik heb gewerkt aan de opzet van het regionale mobiliteitsprogramma in de provincie Utrecht, het verduurzamen van de bedrijfsvoering en projecten van de provincie Noord-Holland en het stimuleren van de waterstofeconomie in de provincie Zuid-Holland.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik voel me thuis in een praktische aanpak van vraagstukken waar mens en techniek bij elkaar komen. Daarbij gedij ik goed in een complexe omgeving waarbij de belangen van meerdere stakeholders gelden. Van opdrachtgevers krijg ik terug dat ik proactief zaken oppak en niet snel opgeef. Daarnaast leer ik snel en krijg ik mee dat ik prettig in de samenwerking ben.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Bij Balance zit veel expertise en ervaring op het gebied van integraal projectmanagement voor projecten in de fysieke leefomgeving. Deze expertise en ervaring in combinatie met de aanwezige kennis over de energietransitie maakt Balance de ideale omgeving om een verschil te maken. Werken bij Balance biedt daarnaast de mogelijkheid om interessante opdrachten te doen bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor kan ik een steentje bijdragen aan de maatschappelijke doelen in Nederland.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken