Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Stefan Poot

Ik werk binnen de expertise Gebiedsontwikkeling, van (pre)initiatief tot en met realisatie.

Binnen dit vakgebied ben ik bezig met verschillende werkzaamheden. Van haalbaarheidsstudies, ontwikkelstrategieën, verwerven van gronden, het begeleiden van de planvorming, juridisch-planologische procedures en bestuurlijke besluitvorming, het opstellen van (anterieure) overeenkomsten, uitgifte van gronden tot aan het contractmanagement van overeenkomsten.

Momenteel werk ik voor de gemeente Haarlem aan de gebiedsontwikkelingen Prinses Beatrixplein, Entree van Haarlem en Slachthuisbuurt Zuidstrook. Daarnaast begeleid ik de verkoop en transformatie van rijksmonument De Egelantier en de realisatie van een indoortennis in Zandvoort.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
De wereld om ons heen verandert in sneltreinvaart. Het van essentieel belang om het eigenaarschap van de betrokken stakeholders in gebiedsontwikkeling centraal te stellen. Hierdoor worden participatie, aanpassings- oplossend vermogen, innovatiekracht en creativiteit maximaal gestimuleerd. Het is mijn drijfveer om verantwoordelijkheid te nemen en krijgen én echt een bijdrage leveren om plannen van A naar B te brengen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Balance is door zijn netwerk in staat om zijn consultants (van starter tot aan gepokt en gemazeld) aan uitdagende projecten te koppelen, zonder daarbij de persoonlijke ontwikkeldoelstellingen van consultants uit het oog te verliezen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken