Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Sander Visser

Ik ben werkzaam als adviseur binnen Gebiedsontwikkeling. 

De afgelopen tijd ben ik ingezet bij de gemeente Amsterdam en sinds september 2021 grotendeels van mijn tijd werkzaam geweest bij de gemeente Haarlemmermeer.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
We staan in Nederland (en daarbuiten) voor een flink aantal lastige ontwikkelingen; hoe pas je zoveel mensen op zo weinig ruimte en blijf je tegelijkertijd duurzaam omgaan met de middelen die de natuur ons ter beschikking stelt. Het realiseren van woon- en verblijfsgebieden waar een ieder met plezier verblijft en tegelijkertijd een bijdrage levert aan het verbeteren van de klimaatomstandigheden; een mooie uitdaging waar ik veel zin in heb.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Balance biedt mij de kans om met veel gelijkgestemden in de gebiedsontwikkeling bezig te zijn bij verschillende organisaties. Regelmatig rouleren met en binnen projectteams, kennismaken met nieuwe mensen, dat is mijn drijfveer.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken