In

Directie

Sadako Huitema met water wazig op de achtergrond.

Sadako Huitema

Met veel passie en energie breng ik als CEO structuur aan in de organisatieprocessen waarbij het essentieel is dat de mens centraal staat. Ik wil een organisatie neerzetten waar mensen zich veilig voelen, waar opdrachtgevers en partners graag mee geassocieerd worden, waar we trots op zijn en waar we met plezier bezig zijn om de beste versie van onszelf te ontdekken, elke dag weer.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Als CEO van InterConsulting Group wil ik ervoor zorgen dat onze collega’s de regie hebben over hun eigen ontwikkeling en dat ze daarbij op de juiste manier worden gefaciliteerd. Op deze manier zijn onze collega’s lichamelijk en geestelijk topfit om vanuit een intrinsieke drive een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze eigen organisatie, de projecten bij onze opdrachtgevers en de verduurzaming van Nederland.

Waarom heb ik voor Balance gekozen? 
Zowel Balance als Task zijn kennisorganisaties waarbij veel projectconsultants een vooraanstaande rol in het vakgebied hebben. Beide labels hebben een zeer talentvol Management Team waar ICG de komende jaren op verder kan bouwen. De klanten en projecten zijn aansprekend, en liggen in het verlengde van de ICG-missie om Nederland toekomstbestendiger te maken. In alle geledingen van de organisatie zijn de mensen sociaal betrokken en intrinsiek gedreven om een bijdrage te leveren aan de missie. Samen kunnen wij de leidende positie van Balance en Task in de markt verder uitbouwen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken