Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Robin Siebel

Ik werk als adviseur Gebiedsontwikkeling aan natuurontwikkeling en ontplofbare oorlogsresten.

Ik werk aan de zijde van de opdrachtgever (overheid) en zorg voor het vertalen van plannen naar ontwerp, aanbesteding en uitvoering. Dit is een competentie die bij opdrachtgevers doorgaans minder is ontwikkeld.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik maak Nederland toekomstbestendiger met de realisatie van plannen. Enerzijds om wonen mogelijk te maken anderzijds door natuur te ontwikkelen. Ik zorg dat ik slim omga met oorlogsresten uit de Tweede Wereldoorlog Dat is een extra ontwikkeld kennisveld. Verder ben ik altijd bereid om kennis in te brengen. Denk aan brainstorm op inhoud, intervisie enzovoorts.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ikzelf breng mijn specifieke kennis. Balance heeft het netwerk, fijne collega’s en doet aan kennisdelen. Daarom heb ik voor Balance gekozen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken