In

Remon Bergkotte

Ik werk binnen de expertise Project- en Contractmanagement als Contractmanager op verschillende grote projecten.

Een greep uit de projecten waar ik betrokken bij ben: Entree (Amsterdam), dijkversterking Geertruidenberg / Amertak (Brabantse Delta), Stationsrenovatie Oostlijn (Amsterdam), Rijnlandroute (provincie Zuid-Holland) en parallelstructuur A12 (provincie Zuid-Holland).

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
In de rol van contractmanager begeleid ik projecten in de laatste projectfase. In deze fase wordt het project steeds concreter en verandert de omgeving door het uitvoeren van de werkzaamheden. Hierdoor wordt Nederland toekomstbestendiger. Ik ben van nature pro-actief, daadkrachtig en heb een hands-on-mentaliteit. Ik ben accuraat, analytisch, sensitief, realistisch en kan hoofd- en bijzaken goed onderscheiden.

Verder kan ik als persoon getypeerd worden als rustig en serieus van aard en luister ik goed naar mijn gesprekspartners. Ik heb een open en zakelijke manier van samenwerken en weet anderen te motiveren om resultaten tijdig en accuraat te behalen. Met deze kwaliteiten draag ik bij aan het toekomstbestendig maken van Nederland.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb in 2006 voor Balance gekozen, omdat ik wilde werken op spraakmakende projecten en wilde doorgroeien naar de zwaardere contractmanagementfuncties binnen de weg- en waterbouw. Toen ik in dienst kwam bij Balance waren er veel senior medewerkers in dienst die dergelijke functies reeds vervulden en door wie ik in het begin ook gecoacht ben.

Balance geeft haar medewerkers de ruimte om een eigen ontwikkeling te kiezen en ondersteunt deze visie met gerichte begeleiding in de vorm van opleidingen, trainingen en cursussen. Daarnaast bestaan er ook mogelijkheden om via het interne opleidingsprogramma de benodigde soft-skills verder te ontwikkelen. Ik heb zelf een ontwikkeling gekozen binnen de expertise contractmanagement.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken