Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Rang Kazzaz

Ik ben werkzaam als adviseur Subsidies en help verschillende typen bedrijven bij het aanvragen van (complexere) subsidieregelingen. Voornamelijk ben ik betrokken bij projecten op gebied van IT-innovatie, maar ook op gebied van duurzaamheid.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Vanuit de EU en de Nederlandse overheid zijn er tal van subsidieregelingen voor innovatieve bedrijven die zich positief onderscheiden. Echter weten zulke bedrijven vaak niet wat de mogelijkheden zijn en hoe je een overtuigende aanvraag moet schrijven. Door bedrijven te helpen om die kansen te benutten, draag ik mijn steentje bij aan het toekomstbestendiger maken van Nederland.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Bij Balance Subsidies zag ik de mogelijkheden om aan de slag te gaan op het raakvlak van business en IT. Ik kreeg energie van de gesprekken met het team en voelde de klik. Voor mij was dat reden genoeg om de uitdaging aan te gaan.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken